Колишня дружина Путіна терміново продає квартири в Іспанії — ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Колишня дружина Путіна терміново продає квартири в Іспанії — ЗМІ

Колишня дружина Путіна терміново продає квартири в Іспанії — ЗМІ
Джерело:  online.ua

Колишня дружина російського диктатора Путіна Людмила Очеретна разом зі своїм новим чоловіком Артуром Очеретним терміново кинулися продавати нерухомість в Іспанії, оскільки бояться потрапити під новий санкційний удар Європейського Союзу.

Джерело:  El Mundo

Ексдружина Путіна екстрено продає квартири в Іспанії: що відомо

Подружжя Очеретних терміново продає дві квартири в житловому комплексі Lomas del Rey, розташованому в курортному місті Марбелья на півдні Іспанії. Вартість нерухомості становить 2,2 мільйона євро, - йдеться в матеріалі.

Іноземні журналісти звертають увагу на те, що головною причиною продажу є страх потрапити під нові потужні санкції офіційного Брюсселю.

Що важливо розуміти, ексдружина очільника Кремля вже встигла потрапити до санкційного списку Великої Британії.

Що відомо про Людмилу Очеретну та її нерухомість

Як відомо, розлучення Людмили Очеретної з президентом РФ Володимиром Путіним відбулося ще 10 років тому, однак ширяться чутки, що очільник Кремля продовжує матеріально забезпечувати свою ексдружину.

Нерухомість в Іспанії було придбано Очеретним у 2011 і 2014 році, незадовго до його вступу в шлюб із Людмилою, і оформлено на його ім'я. Йдеться про дві квартири площею 229 і 405 квадратних метрів. Для оплати придбання Очеретний отримав іпотечний кредит в одному з іспанських банків, - дізналися журналісти.

Редакція видання звертає увагу на те, що купівля іспанської нерухомості вартістю понад 500 тисяч євро дає іноземцям право отримати посвідку на проживання в Іспанії, спочатку тимчасову - на рік, а потім і постійну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?