Команда дослідників випробувала Tesla Cybertruck у полярних умовах
Дата публікації

Команда дослідників випробувала Tesla Cybertruck у полярних умовах

Tesla Cybertruck
Джерело:  online.ua

Команда ентузіастів-мандрівників вирішила здійснити подорож з Флориди до Полярного кола на двох пікапах Tesla Cybertruck та зітнулась із цілою низкою технічних проблем у цих автівках. 

Головні тези:

  • Команда мандрівників випробувала у подорожі від Флориди до Полярного кола пікапи Tesla Cybertruck.
  • Проблеми технічного обслуговування виявилися значними у екстремальних умовах, включаючи проблеми з зарядкою.
  • Мандрівники змушені були регулярно зупинятися для підзарядки автівок через недостатню кількість зарядних станцій.
  • Незважаючи на труднощі, команді вдалося здійснити подорож та навіть зарядити обидва пікапи одночасно, об'єднавши їх в ланцюжок.
  • Випробування Tesla Cybertruck в екстремальних умовах підкреслили значення подальшого розвитку інфраструктури для електромобілів.

Що відомо про труднощі із технічним обслуговуванням Tesla Cybertruck в екстремальних умовах

Зазначається, що мандрівники поставили на меті на власні очити побачити Північний Льодовитий океан і здійснити повернення на двох пікапах Tesla Cybertruck.

З Флориди вони мали проїхати фактично через всю територію США з півдня на північ та перетнути Канаду, а потім повернутись назад.

До команди увійшли Джастін Демарі, відомий як "Бородатий Tesla", подружжя Tesla-інфлюенсерів Рафаель Сантоні та його партнерка Ненсі, а також інвестор Tesla Гарі Марк.

Власну подорож команда мандрівників висвітлює на кількох платформах у соцмережах.

Ілон Маск обіцяв, що пікап від Tesla буде здатним працювати на будь-якій планеті, натякаючи на Марс, а тим більше — в будь-якому куточку нашої рідної планети.

Що відомо про проблеми із зарядкою Tesla Cybertruck

Подорож отримала назву "Арктичний кіберпохід". Найбільшим питанням для мандрівників залишається можливість зарядки автівок.

Мандрівники заявили, що мережа зарядних станцій для електромобілів у Північній Америці перебуває лише на стадії початкового формування і це якийсь кошмар.

Джастін Демарі змушений робити зупинки кожні дві-три години для підзарядки Tesla Cybertruck.

Час і процес заряджання дуже різняться від зупинки до зупинки. Фірмові зарядні пристрої Tesla — ідеальний спосіб підзарядитися для цієї подорожі, але вони не завжди доступні.

Зокрема, натрапити на одну з зарядних станцій мандрівникам вдалось лише через 250 км від попередньої.

При цьому зарядити Cybertruck від станції, яка не належить Tesla, також виявилось складним завданням.

Чи повинна машина за понад 100 тис доларів так себе поводити? Мабуть, ні. Але їм пощастило, оскільки вдалося зарядитися з п'ятого разу.

Попри всі ці негаразди, був і приємний момент. На одному з шосе Аляски група зупинилася, щоб зарядити обидві машини. Там був лише один штекер, тому вони вирішили з'єднати пікапи в ланцюжок і подивитися, чи зможуть вони зарядити обидва одночасно. Це спрацювало.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?