Команда Путіна пригрозила "початком кінця України"
Категорія
Політика
Дата публікації

Команда Путіна пригрозила "початком кінця України"

Команда Путіна пригрозила "початком кінця України"
Джерело:  online.ua

Член команди Володимира Путіна та заступник глави адміністрації президента РФ Дмитро Козак, який бере участь у нормандських перемовинах у ролі політрадника, публічно пригрозив, що початок Києвом бойових дій на Донбасі може змусити РФ стати на захист своїх громадян, і це буде "початок кінця України". 

Джерело: "Коммерсант"

Про що говорив Козак

Як стверджує один із представників Кремля, в разі відновлення військових дій на Донбасі Росія буде змушена стати на захист своїх громадян в залежності від масштабу конфлікту.

Він також звернув увагу на те, що до лютого 2021 року російські паспорти отримали понад 600 тисяч жителів ОРДЛО.

"Все залежить від того, який масштаб буде пожежі. Якщо там буде, як каже наш президент, влаштована Сребрениця, мабуть, змушені будемо стати на захист", - пригрозив Дмитро Козак під час зустрічі з експертами Інституту світової економіки і міжнародних відносин РАН.

За словами російського політика, якщо Україна буде продовжувати "нескінченно петляти", то "можливий курс на заморожування" конфлікту.

"З точки зору можливостей практично врегулювати конфлікт, вважаю, що він може бути врегульований, ну, за рік. Можна всі ці питання вирішити, якщо діяти послідовно, дотримуватися раніше досягнутих домовленостей", - додав представник офіційної Москви.

До слова, 8 квітня очільник Кремля Володимир Путін під час телефонних переговорів з лідеркою ФРН Ангелою Меркель звинуватив офіційний Київ у цілеспрямованому загостенні ситуації на лінії зіткнення на Донбасі.

Коротко про загострення ситуації на Донбасі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?