Команда з ОАЕ під керівництвом Реброва зазнала першої поразки
Категорія
Спорт
Дата публікації

Команда з ОАЕ під керівництвом Реброва зазнала першої поразки

Команда з ОАЕ під керівництвом Реброва зазнала першої поразки
Джерело:  online.ua

ФК з ОАЕ "Аль-Айн", який очолює Сергій Ребров, вперше програв у національному чемпіонаті. Виїзний поєдинок проти "Аль-Шардже" завершився рахунком 2:0 не на користь підопічних українського коуча. 

Джерело: трансляція матчу

"Аль-Шардже" вважають ключовим супротивником команди Реброва і те, що команда "Аль-Айн" розпочала рік з програшу трохи вдарило по реалізації амбіцій тренера. При цьому суперник зумів досягти переможного рахунку в перші 20 хвилині Луанзіньї фактично подвоїв перевагу свого ФК.

Попри те, що згодом контроль над м'ячем перейшов до  «Аль-Айн», про що свідчить статистика інтенсивності потенційних голів, та зрівняти рахунок так і не вдалося. Зате футболісти змогли створити напружену ситуацію, коли завдали  9 ударів та по два удари у площину воріт.

Та попри всі зусилля, поєдинок для «Аль-Айну» видався провальним. Цей програш став першим для Сергія Реброва після того, як почав керувати «Аль-Айном».

Участь ексвінгера донецького "Шахтаря" в складі "Аль-Шардже"

Однак програш не спричинив зміни лідируючої позиції підопічних Реброва, вони і далі посідають першу сходинку з 30 заліковими балами, а «Аль Шарджа» з 23 очками займає 2-й рядок у турнірній таблиці чемпіонату ОАЕ. Трійку лідерів замикає футбольний клуб "Аль-Вахда".

Цікаво, що в складі супротивників, у ФК "Аль-Шарджи" грав ексвінгер донецького "Шахтаря" Бернард. Щоправда, він отримав жовту картку на 61 хвилині.

До цього поєдинку в команди Реброва з ОАЕ була лише одна поразка, яка спіткала її в матчі Кубку Ліги проти Емірейтс (0:1).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?