Командир батальйону "Карпатська Січ" Олег Куцин загинув на фронті
Категорія
Україна
Дата публікації

Командир батальйону "Карпатська Січ" Олег Куцин загинув на фронті

Командир батальйону "Карпатська Січ" Олег Куцин загинув на фронті
Джерело:  online.ua

На фронті, захищаючи Батьківщину від російських загарбників, загинув командир батальйону "Карпатська Січ" та багаторічний лідер "Легіону Свободи" Олег Куцин. Непоправна втрата сталась у Харківській області, на Ізюмському напрямку.

Джерело: Фейсбук-сторінка Руслана Марцінківа

У боях з окупантами загинув командир батальйону "Карпатська Січ" Олег Куцин

Про загибель українського воїна повідомив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків. Також співчуття висловив і лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок.

Як уже згадувалося раніше, Олег Куцин, позивний якого був "Кум", керував 49 окремим стрілецьким батальйоном ЗСУ. Окрім того, боєць також заснував "Легіон Свободи" та керував ним протягом багатьох років. Руслан Марцінків назвав полеглого захисника одним з найпотужніших командирів на Східному фронті.

Фото - скриншот

Його знали як справжнього воїна, поважали як командувача та добру людину з незламним характером. Помстимось за смерть великих лицарів! – пообіцяв мер Івано-Франківська.

Нагадаємо, що Олег Куцин народився у Івано-Франківській області, однак проживав та працював у Тячеві, що на Закарпатті. Український воїн був членом політради ВО "Свободи" й очільником Закарпатської обласної організації.

Захищати Україну боєць пішов ще 8 років тому, ставши одним з ініціаторів створення штурмової роти "Карпатська Січ" у складі 93 механізованої бригади ЗСУ. Вони обороняли Київську, а потім Харківську область.

Олегу Куцину було 56 років, у нього залишилась дружина та троє дітей.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?