Командири "Азова" переведені до Москви в СІЗО Лефортово – росЗМІ
Категорія
Україна
Дата публікації

Командири "Азова" переведені до Москви в СІЗО Лефортово – росЗМІ

Командири "Азова" переведені до Москви в СІЗО Лефортово – росЗМІ
Джерело:  online.ua

Згідно з даними російських пропагандистів, декілька людей із числа командирів «Азова», які потрапили в полон у Маріуполі, перебувають у СІЗО «Лефортово» в Москві.

Джерело: росЗМІ з посилання на свої джерела у правоохоронних органах

Командирів «Азова» перевели до Москви в СІЗО «Лефортово»

За словами інсайдерів росЗМІ, в Москві можуть перебувати понад 100 полонених з «Азовсталі». Серед них можуть бути й іноземні громадяни, які служили в Збройних Силах України.

Що важливо розуміти, нещодавно російські медіа також писали про те, що заступника командира «Азова» Святослава Паламара (позивний «Калина») та командира 36-ї бригади морської піхоти ЗСУ Сергія Волинського (позивний «Волина») етапували на територію Росії з метою «проведення слідчих дій».

Фото - reuters.com

Не можна також не згадати про те, що нещодавно представники полку "Азов" попередили, що російські солдати можуть готувати провокаційні повідомлення та заяви за участю захисників Маріуполя, які зараз перебувають у ворожому полоні.

Найближчим часом у Мережі можуть з’явитися провокативні повідомлення та заяви від наших побратимів, маріупольських захисників, які перебувають у полоні російських окупантів. Оприлюднений матеріал може мати пропагандистський зміст, який не відповідає дійсності, — попередив екскомандир полку Максим Жорін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?