Компанія LG представила домашнього ШІ-робота
Категорія
Технології
Дата публікації

Компанія LG представила домашнього ШІ-робота

ШІ-робот
Джерело:  FA

Новинка від LG використовує технології штучного інтелекту та машинного навчання, щоб надавати користувачам різноманітні послуги та функції, пов’язані з управлінням домом, спілкуванням, безпекою та розвагами.

LG представила робота-помічника LG Smart Home AI Agent

Компанія LG анонсувала новий продукт у сфері розумного дому — компактного робота-помічника LG Smart Home AI Agent.

Про це повідомляє FoneArena.

Ця новинка використовує технології штучного інтелекту та машинного навчання, щоб надавати користувачам різноманітні послуги та функції, пов’язані з управлінням домом, спілкуванням, безпекою та розвагами.

LG Smart Home AI Agent — це двоколісний робот, який може пересуватися по будинку, взаємодіяти з розумними пристроями та IoT-сенсорами, а також вивчати особливості будинку та потреби його мешканців.

В основі робота лежить платформа Qualcomm Robotics RB5, яка забезпечує високу продуктивність, енергоефективність та підтримку різних мережевих протоколів.

Однією з ключових особливостей робота LG Smart Home AI Agent є його мультимодальна технологія штучного інтелекту, яка поєднує функції розпізнавання голосу та зображень, а також можливість обробки природної мови.

Завдяки цьому робот може спілкуватися з користувачами, розуміти їхній контекст та наміри, а також демонструвати різні емоції за допомогою рухів та звуків.

Компанія LG поки що не повідомила про вартість та дату виходу робота-помічника LG Smart Home AI Agent на ринок.

Виробник має намір продемонструвати новинку на міжнародній виставці електроніки CES 2024, яка відбудеться з 9 по 12 січня в Лас-Вегасі.

Що відомо про атаку робота на заводі Tesla

За словами свідків, робот, який був розроблений для переміщення алюмінієвих деталей автомобіля, затиснув інженера та встромив свої металеві кігті йому в спину та руку.

Інженер займався програмним забезпеченням, яке керує роботами, що повинні вирізати автомобільні деталі зі щойно відлитих шматків алюмінію.

У той час як двоє роботів були вимкнені, щоб інженер та його команда могли працювати на машинах, третій випадково залишили увімкненим — що призвело до атаки.

Інцидент, у результаті якого жертва отримала «відкриту рану» на лівій руці, знайшли у звіті про травми за 2021 рік, поданому до регуляторних органів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?