Конгрес США затвердив у бюджеті $560 млн допомоги для України
Категорія
Світ
Дата публікації

Конгрес США затвердив у бюджеті $560 млн допомоги для України

Конгрес США затвердив у бюджеті $560 млн допомоги для України
Джерело:  Укрінформ

Більшістю голосів Сенат США затвердив консолідований проект державного бюджету в загальному розмірі $1,1 трлн на 2017 фінансовий рік, у якому передбачено виділення 560 мільйонів на допомогу для України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

Читайте також: Українські дипломати пояснили істотне скорочення фіндопомоги США в 2018 році

Повідомляється, що на фінансову допомогу для України піде не менше $560,465 млн. З цією метою передбачається виділення не менше $410,465 млн у якості різних видів допомоги, а також $150 млн у межах "Ініціативи допомоги Україні у сфері безпеки".

Законопроект підтримали 79 сенаторів, 18 висловилися проти. Палата представників проголосувала документ напередодні, тож для остаточного набуття чинності бюджетом залишається тільки президенту Трампу поставити свій підпис.
Очікується, що глава Білого дому підпише документ швидко, оскільки в п'ятницю завершується термін дозволеного фінансування уряду, після якого може настати урядовий "шатдаун".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше повідомлялось, що  Державна прикордонна служба України отримає від Міністерства оборони США засоби військового радіозв’язку, вартістю 21 мільйон доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?