Конор Мак-Грегор влаштував бійку з хлопцем Меган Фокс — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Конор Мак-Грегор влаштував бійку з хлопцем Меган Фокс — відео

Конор Мак-Грегор влаштував бійку з хлопцем Меган Фокс — відео
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий ірландський боєць Конор Мак-Грегор не втомлюється дивувати світ своїми епатажними та неочікуваними витівками. Як відомо, наразі він продовжує відновлюватися після травми, яку отримав під час бою з Дастіном Пор'є. Оскільки Конор досі не може битися, тому насолоджується відвідинами церемоній — саме там він й втрапив у новий гучний скандал.

Джерело: TMZ

Мак-Грегор побився з репером Machine Gun Kelly (MGK)

"Ексчемпіон UFC у двох вагових Мак-Грегор відвідав церемонію вручення премії MTV Video Music Awards, яка відбулася у Брукліні (США). Боєць став учасником бійки. Ірландець підійшов до популярного американського репера Колсона Бейкера, який більш відомий як Machine Gun Kelly (MGK). Мабуть, Конор хотів зробити спільне фото", - йдеться в повідомленні.

За словами журналістів, Мак-Грегор отримав відмову, і саме це стало причиною для конфлікту між зірками. Machine Gun Kelly, який до слова, є хлопцем голлівудської акторки Меган Фокс, спровокував сутичку, оскільки неочікувано для всіх присутніх відштовхнув бійця на червоній доріжці.

Конор впустив палицю і розлив свій напій. Трохи пізніше Мак-Грегор кинув стакан з напоєм у напрямку артиста.

Охоронці робили все можливе, щоб приборкати бійця, однак Конор встиг вдарити одного з представників служби безпеки.

"Нічого не сталося. Я поняття не маю, сам тільки підійшов. Я навіть не знаю цього хлопця, це просто чутки. Зі мною нічого не сталося, я б'юся тільки зі справжніми бійцями, з людьми, які вміють битися. Я не б'юся з маленькими білими реперами Ванілла Айс. Я нічого не знаю про цього хлопця, крім того, що він прийшов з Меган Фокс", – прокоментував публічну сутичку сам Мак-Грегор.

Не можна не згадати про те, що церемонія MTV відбулася на арені Barclays Center. Що цікаво, в 2018 році на її парковці Конор напав на автобус з бійцями UFC, в тому числі і на Хабіба Нурмагомедова.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?