Королева Летиція продемонструвала вишуканий образ у платті від Giorgio Armani
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Королева Летиція продемонструвала вишуканий образ у платті від Giorgio Armani

Королева Летиція продемонструвала вишуканий образ у платті від Giorgio Armani
Джерело:  online.ua

Монархи Філіп VI і Летиція вітали президента Італійської Республіки Серджіо Маттареллу і його дочку Лауру, які прибули з дводенним державним візитом. У Королівському палаці Мадрида гостей зустріли з військовими почестями. Лідери двох країн оглянули варту перед тим, як увійти до палацу на коротку зустріч.

Джерело: Royal Central

У палаці була присутня іспанська делегація, у тому числі прем'єр-міністр Педро Санчес, члени палати представників та сенату, а також міністр закордонних справ.

Після цього розпочалася гала-вечеря на честь президента Італії, для урочистого вечора Летиція підібрала довгу чорну сукню з нової колекції Giorgio Armani та цінні прикраси. Приталений силует підкреслив тендітні вигини Летиції, а широкі бретелі та декольте дозволили похвалитися підкачаними руками.

У виборі взуття королева надала перевагу іспанському модельєру Маноло Бланіку. На ній були чорні туфлі зі зміїним принтом та гострим носком.

Летиція постала перед гостями в успадкованій тіарі королеви Марії Крістіни. Тіара гармонійно поєднує в собі діаманти та перли. Також одяг королеви прикрасила брошка, подарована їй свекрухою, королевою Софією.

Що відомо про королеву Летицію

Леді Летиція навчалася у державній школі La Gesta 1 в Ов'єдо, а потім родина переїхала до Мадриду, тут вона закінчила середню школу Ramiro de Maeztu. Потім вступила до одного з найстаріших університетів світу — Мадридського університету Комплутенсе, де отримала дипломи бакалавра і магістра в журналістиці.

Після закінчення університету Летісія деякий час працювала в газеті Siglo XXI в Мексиці. Повернувшись до Іспанії, вона продовжила кар'єру в іспанській філії економічного телевізійного каналу Блумберга, а потім перейшла до телекомпанії CNN+.

2000 року отримала нагороду Мадридської асоціації преси, яка присуджується журналістам до 30 років за професійні досягнення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?