Королева Ранія обрала для візиту пальто українського бренду
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Королева Ранія обрала для візиту пальто українського бренду

Королева Ранія обрала для візиту пальто українського бренду
Джерело:  online.ua

Йорданська королева обрала одяг від українського бренду для фактично першого в 2022 році офіційного візиту. Ранія аль-Абдалла зодяглась в пальто-сорочку BEVZA і відвідала місто Аль-Солт для зустрічі з місцевими молодіжними організаціями.  

Джерело: інстаграм королеви Ранії

Окрім білого пальто, на ній біли темно-сині джинси, білий лонгслів, чорні кросівки і незмінна захисна маска, цього разу темно-синього кольору.

Пальто є елементом колекції Осінь-Зима, модельєрка Світлана Бевза прикрасила його трикутником на місці кишені, на сайті бренду зазначено, що це символізує традиційну українську хустку. Спереду пальто має приховану застібку та один ґудзик. Вартість такої одежі – 780 євро (24 349 гривень). Та станом на сьогодні вбрання продають за знижкою за 624 євро.

Сорочка-пальто від Bevza (скріншот – bevza.com)

Колекція Bevza осінь-зима 2021/22 – це данина поваги українській культурі та образу княгині Ольги, однієї з найвидатніших жінок у нашій історії.

Цікаво, що презентацію цієї колекції провели в білому віртуальному просторі, який за задумом дизайнерів мав стати відсилкою до чистого аркуша паперу, забравши все зайве, залишивши лише викристалізувані важливі деталі.

Порожнє тло стало символом надії на майбутнє і те, що воно може принести.

Хто ще зі знаменитостей оцінив український бренд 

У травні 2019 року зірка «Гри престолів» Софі Тернер одягла один з білих комбінезонів бренду, щоб вийти заміж за Джо Джонаса в маленькій білій весільній каплиці в Лас-Вегасі. Одяг BEVZA носили також Дакота Джонсон, Емілі Ратаковскі, Белла та Джіджі Хадід.

Що відомо про королеву Ранію

Народилася у Кувейті в сім’ї палестинців, навчалася у Новій англійській школі, згодом закінчила Американський університет в Каїрі за спеціальністю бізнес-адміністрування.

На початку дев’яностих сім’я Ранії була змушена була тікати в Йорданію. Після звільнення Кувейту від іракської окупації, палестинців звинуватили в співробітництві із окупантами.

Після одруження з королем Абдаллою бін Аль-Хусейном стала відомою за свою діяльність у сфері освіти, здоров’я, розширення можливостей спільноти, молоді, крос-культурного діалогу та мікрофінансів. Має двох дочок і двох синів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?