Крах Ту-154 в Росії: у Путіна сподіваються визнати святою одну з жертв
Категорія
Світ
Дата публікації

Крах Ту-154 в Росії: у Путіна сподіваються визнати святою одну з жертв

Крах Ту-154 в Росії: у Путіна сподіваються визнати святою одну з жертв

Глава ради при президенті РФ Володимирі Путіні щодо сприяння розвитку громадянського суспільства і прав людини (РПЛ) Михайло Федотов припустив, що Єлизавету Глінку, більш відому як "доктор Ліза", яка загинула під час аварії Ту-154, можуть канонізувати.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ленту.ру".
"В особі "доктора Лізи" ми втратили не тільки людину, яка свого часу буде канонізована як великий російський святий, ми втратили чудову людину. Втратили людину, яка несла місію чесноти. Зараз вона летіла в Сирію, щоб відвезти медикаменти в госпіталь в Латакії. Це була її чергова місія. Я впевнений, що звідти, з небес, вона теж буде допомагати", - сказав Федотов.

Читайте також: К атастрофа літака в Росії: загиблій "доктору Лізі" пригадали відео зі словами про Крим
Відзначимо також, що глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров прийняв рішення присвоїти ім'я Єлизавети Глінки республіканській дитячій клінічній лікарні в Грозному.
Як повідомляв ONLINE.UA, ватажок ДНР Олександр Захарченко висловився про Єлизавету Глінку, більш відому як "Доктор Ліза", яка загинула під час аварії літака Ту-154 в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?