Кремль миттєво відповів на погрози США про наслідки в разі смерті Навального
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль миттєво відповів на погрози США про наслідки в разі смерті Навального

Кремль миттєво відповів на погрози США про наслідки в разі смерті Навального
Джерело:  online.ua

Російська влада "ніяк не сприйняла" попередження США про жорсткі наслідки в разі смерті опозиціонера Олексія Навального в тюрмі. Офіційний представник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що дані про стан здоров'я засуджених та ув'язнених на території Російської Федерації не повинні стосуватися Заходу.

Джерело: ТАСС

Пєсков також відповів на безапеляційні вимоги Євросоюзу, десятків громадських, культурних і політичних діячів, які щодня потребують, щоб президент Росії Володимир Путін пустив до Навального лікаря. Він підкреслив, що "це не та заклопотаність, яку ми приймаємо до відома".

"Ми ніяк не сприймаємо подібні заяви, які роблять представники інших держав", - відповів представник Кремля на заклики щодо Навального.

США пригрозили Путіну наслідками в разі смерті Навального

Раніше помічник президента США з національної безпеки Джейк Салліван заявив, що для Росії будуть наслідки в разі смерті Олексія Навального в колонії. Він повідомив, що американська сторона нагадав Путіну про те, що він несе відповідальність за все, що відбувається з Навальним під вартою, і буде притягнут до відповідальності міжнародним співтовариством.

Говорячи про конкретні заходи в разі смерті Навального, Салліван зазначив, що розглядається безліч різних кроків. Поки Вашингтон не має наміру їх озвучувати публічно.

Стан здоров'я Навального - що відомо на 19 квітня

Кілька днів тому лікарі Навального повідомили про різко негативну динаміку аналізів опозиціонера на тлі голодування. Вони попередили, що це може призвести до ниркової недостатності і важким патологій серцево-судинної системи.

За час голодування, яке опозиціонер оголосив заради того, щоб до нього пустили лікаря, Навальний схуд на 15 кг. Він скаржиться на оніміння ніг, кашель та інші проблеми зі здоров'ям. Його прравозахисниця Ольга Михайлова заявила, що у опозиціонера розвивається хвороба хребта, але тюремники не допускають до нього лікаря і навіть не дають ліки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?