Кремль нарешті відповів на розслідування Навального про палац Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремль нарешті відповів на розслідування Навального про палац Путіна

Кремль нарешті відповів на розслідування Навального про палац Путіна
Джерело:  online.ua

Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального, після арешту опозиціонера, оприлюднив нове сенсаційне розслідування про президента Россі Володимира Путіна. У ньому йдеться про путінський палац на березі Чорного моря, який розташований в Геленджику. У ФБК відзначили, що це найбільший приватний будинок в Росії, його площа порівнянна з територією 39 князівств Монако. А коштує цей палац близько 100 млрд рублів (приблизно 1,35 млрд доларів). У Фонді Навального підкреслили, що це саме охороняєме місце в Росії, фактично держава в державі, і це найбільший путінський секрет, який оберігають сотні, навіть тисячі людей. У Кремлі вже відреагували на нове розслідування Навального про палац Путіна. Спікер Кремля Дмитро Пєсков заявив, що ніяких палаців, звичайно ж, у Путіна немає. Росіяни масово коментують палац Путіна в соцмережах. Особливо їх підкорив склад бруду, кал'янна з подіумом і шестом для танців та зал з танцювальним килимком, передає ONLINE.UA.

В відео з палацу Путіна, опублікованому ФБК Навального, показано, що на території є льодовий палац, церква, чайний будиночок площею 2500 квадратних метрів і підземний тунель з виходом до моря, казино і театр. А поруч розташовані виноградники, шато і устрична ферма. Велика територія навколо палацу, а це 7 тисяч гектарів, за даними ФБК, належить ФСБ. Більш того, всі небо над палацом закрито - там встановлена безпольотна зона. Людям, які працюють в палаці Путіна, не можна носити з собою на роботу навіть простий мобільний телефон з камерою.

Як виглядає палац Путіна в Геленджику (відео):

Росіяни масово коментують нове розслідування Навального. Вони вражені масштабами жадібності Путіна, відзначаючи, що президент Росії в їх очах перевершив сам себе.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в день Хрещення Путін вирішив скупатися в ополонці. Члени його команди опублікували відео, в якому видно, як глава держави в розпал морозів пірнає в ополонку в нижній білизні. Однак "сміливе рішення" Путіна спровокувало тільки глузування і жарти серед росіян, оскільки останні помітили на господарі Кремля "труси Навального".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?