Кремль не зміг домовитись з Пригожиним. Путін у паніці дзвонить лідерам країн СНД
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль не зміг домовитись з Пригожиним. Путін у паніці дзвонить лідерам країн СНД

Кремль не зміг домовитись з Пригожиним. Путін у паніці дзвонить лідерам країн СНД
Джерело:  online.ua

Представники оточення кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна не змогли домовитись із ватажком ПВК "Вагнера" Євгеном Пригожиним. Диктатор у паніці звернувся до президентів Білорусі та Казахстану за підтримкою та отримав відмову.

Джерело: Російські Telegram-канали

В Кремлі паніка через збройний бунт найманців ПВК "Вагнера"  

Кремль учора намагався домовитися з Пригожиним. Йому телефонували з АП (не Путін) і пропонували дати задню, а всі його повідомлення пояснити зломом і підробкою голосу, - йдеться у повідомленні Telegram-каналу.

Про це російським ЗМІ розповіло джерело, близьке до адміністрації Путіна.

За словами джерела, після того як Пригожин відмовився приймати умови адміністрації Путін дав команду порушити проти нього кримінальну справу і розібратися по-жорсткому.

Після перших повідомлень Пригожина у кількох російських провладних телеграм-каналах почали з'являтися повідомлення про те, що насправді всі заяви ватажка вагнерівців - "фейк" і "результат злому".

Путін у паніці подзвонив Токаєву та Лукашенку  

Російський диктатор Володимир Путін зателефонував президенту Казахстану, щоб доповісти про те, що відбувається з РФ, але той відповів, що "це внутрішня справа Росії".

Президент Касим-Жомарт Токаєв переговорив телефоном із Президентом Росії. Володимир Путін поінформував про ситуацію в країні. Касим-Жомарт Токаєв зазначив, що події, які відбуваються, − це внутрішня справа Росії, - зазначається на сайті президента Казахстану.

Також повідомляється, що Токаєв заявив, що "конституційний порядок і верховенство закону є неодмінною умовою підтримки правопорядку в країні" і що це "є основою безпеки суспільства і його успішного розвитку".

Російський диктатор Володимир Путін вранці 24 червня зателефонував самопроголошеному президенту Білорусі Олександру Лукашенку.

За інформацією порталу Reform.by, з Мінська вночі вилетів літак, який використовують білоруські топпосадовці й члени родини Александра Лукашенка; борт приземлився у турецькому Бодрумі.

Йдеться про борт Canadair CL-600−2B19 Challenger 850.

Літак вилетів з Мінська опівночі 24 червня, зробив великий обліт аж над Каспійським морем та Грузією і приземлився у турецькому Бодрумі, що на узбережжі Середземного моря. Схоже на те, що літак спеціально оминав південні області Росії.

Журналісти зазначають, що цей борт часто використовують найвищі посадовці Білорусі та члени родини самопроголошеного президента Александра Лукашенка.

Як відомо, з вечора 23 червня у Росії розгортається фактично силове протистояння між керівником ПВК "Вагнер" і офіційною російською верхівкою.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?