Кремль озвучив подальші плани Путіна по Донбасу і Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль озвучив подальші плани Путіна по Донбасу і Україні

Кремль озвучив подальші плани Путіна по Донбасу і Україні
Джерело:  online.ua

Спікер Кремля Дмитро Пєсков, коментуючи ситуацію на Донбасі, заявив, що Росія не буде закривати очі на проблеми Донбасу і продовжить "допомагати" українському регіону. Він дав зрозуміти, що поки Україна буде "виставляти" Росію учасницею конфлікту і дотримуватися своєї позиції, війна не закінчиться.

Джерело: ТАСС

Пєсков також заявив, що від відмови України від своїх умов по Донбасу залежить і зустріч російського президента Володимира Путіна та українського лідера Володимира Зеленського.

"Що ще ускладнює втілення ідеї про двосторонню зустріч: крім основного моменту про невиконання мінських домовленостей, ще, напевно, і той факт, що президент Зеленський з самого початку виглядав як дуже сучасний демократичний президент, який несе порядок і демократію в свою країну, і, звичайно, цей настрій явно не корелюється з абсолютно безпрецедентним тиском на політичних опонентів, з бажанням позбутися від своїх успішних політичних опонентів шляхом відкриття кримінальних справ", - пояснив позицію Кремля Пєсков.

Правда, Кремль уже відмовився від звинувачень Німеччини і Франції в "підіграванні" Києву. Раптово в Москві "побачили" зусилля Парижа і Берліна, які допомагають в українському питанні.

"Москва, Париж і Берлін роблять все можливе, щоб все-таки забезпечити реалізацію мінського Комплексу заходів, бо тільки через реалізацію цього Комплексу заходів лежить шлях до врегулювання ситуації в Донбасі", - заявив Пєсков.

Путін готує статтю на тему України

Також Пєсков розповів, що Путін готує статтю про Україну, яку оприлюднить незабаром. У ній він викладе свою "історію" про російській народ і його "зв'язки" з Україною.

"Президент Путін пише про те, що дійсно є для нього абсолютно життєво-важливим для нашої країни, для національного коду нашої країни і для майбутнього. Дійсно ми зараз всі чекаємо, коли президент завершить роботу над своєю статтею, назвемо її Українська стаття, і будемо сподіватися, що вже скоро ми її побачимо ", - розповів Пєсков про плани Путіна запустити нову пропаганду про Україну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?