Кремль перетворив похорони Дугіної в Москві на шоу ненавісті до України
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль перетворив похорони Дугіної в Москві на шоу ненавісті до України

Кремль перетворив похорони Дугіної в Москві на шоу ненавісті до України
Джерело:  online.ua

Церемонію прощання із донькою відомого кремлівського пропагандиста Олександра Дугіна Дар’єю у Москві кремлівські високопосадовці та пропагандисти перетворили на фейєричне шоу ненавісті до України.

Джерело:   Meduza

Похорон Дугіної перетворився на щоу ненависті до України 

Зокрема, Депутат Держдуми та лідер ЛДПР Леонід Слуцький під час виступу на церемонії прощання видав гасло, схоже на те, яке колись було у нацистів,  "Одна країна. Один президент. Одна перемога", - сказав він ( у нацистській Німеччині: "Один народ, один рейх, один фюрер").

Ми маємо право на різні позиції, але в основному ми повинні бути єдиними як ніколи раніше в нашій спільній новітній історії. Одна країна! Один президент! І одна перемога! - заявив Слуцький.

Він також запропонував назвати ім’ям Дугіної одну з вулиць "у звільненому від нацизму Києві".

Лідер провладної партії "Справедлива Росія" Сергій Миронов також заявив про "міжнародний трибунал" для тих, хто причетний до загибелі Дугіної. За його словами, "фашизм має бути знищений у своєму лігві, яке сьогодні, на жаль, у Києві". На його думку творці цього "фашизму" знаходяться у Вашингтоні.

Присутній на прощанні один з головних пропагандистів Кремля Дмитро Кисельов закликав після загибелі Дугіної "стати ще сильнішими" та "безкомпромісно денацифікувати та демілітаризувати Україну".

Сам батько Дугіної розповів, що вчив доньку тому, що Росія - це імперія. Він також закликав до "російської перемоги". З його слів, "найбільша ціна, яку доводиться платити, вона може бути виправдана лише перемогою".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?