Кремль погрожує Великій Британії та очікує від Ірану тисячі ракет та дронів
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль погрожує Великій Британії та очікує від Ірану тисячі ракет та дронів

Кремль погрожує Великій Британії та очікує від Ірану тисячі ракет та дронів
Джерело:  online.ua

Речник кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна Дмитро Пєсков знову звинуватив Велику Британію у причетності до вибухів на газопроводах "Північний потік" та атаці на Чорноморський флот у Севастопольскій бухті.

Джерело: пресслужба Кремля

РФ звинувачує Велику Британію у диверсіях та погрожує відповіддю

Керівництво та координація операції з атаки Севастопольської бухти здійснювалася британськими консультантами. Це перше. Також є дані, що Британія має відношення до диверсії, говорячи російською терористичного акту щодо життєво важливої енергетичної інфраструктури, причому не російської, тут дуже важливо враховувати, міжнародної, - зухвало зазначив Пєсков.

При цьому речник кремлівського злочинця висловив сподівання на реакцію на ці інциденти збоку європейських країн.

Такі дії не можна залишати просто так. Звичайно ж ми думатимемо над подальшими кроками. Безумовно. Без цього ніяк, - підкреслив кремлівський спікер.

Між тим журналісти  CNN дізнались, що Іран готується передати РФ близько 1 тисячі додаткових одиниць зброї, зокрема, балістичні ракети малого радіусу дії "земля-земля" та більше ударних безпілотників.

За поставками уважно стежать, оскільки це буде перший випадок, коли Іран надсилатиме до Росії передові високоточні керовані ракети, що може дати Кремлю значний поштовх на полі бою.

Офіційні особи у Західних країнах кажуть, що остання партія зброї з Ірану до Росії включала близько 450 безпілотників, які росіяни вже використали в Україні. Минулого тижня повідомлялося, що ЗСУ збили понад 300 іранських безпілотників.

Підкреслюється, що нова очікувана поставка ознаменує значне збільшення підтримки Іраном військових зусиль Росії.

Хоча точні терміни, коли вантаж прибуде до Росії, невідомі, офіційні особи вважають, що зброю точно буде доставлено до кінця року.

При цьому представники моніторингової групи  "Беларускі Гаюн"зазначають, що диктаторський режим Олександра Лукашенка вже передав російській армії 20 одиниць БМП-2.

За інформацією моніторингової групи, 21 жовтня із залізничної станції Уріччя вирушила 7-ма група завантажених вагонів-платформ із розконсервованою військовою технікою збройних сил Білорусі.

Цього разу 20 одиниць БМП-2 знятих з консервації з 969-ї бази резерву танків вирушили на залізничну станцію Волоконівка (Білгородська область, РФ) і далі у напрямку Луганська, - повідомляють аналітики.

За підрахунками групи, за останній місяць правлячий режим Білорусі передав російській армії щонайменше 94 танки Т-72А, 36-44 Уралів та 20 БМП-2.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?