Кремль продовжує зачистку вищого керівництва армії та флоту
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремль продовжує зачистку вищого керівництва армії та флоту

Кремль продовжує зачистку вищого керівництва армії та флоту
Джерело:  online.ua

Головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що в РФ продовжуються зачистки серед керівників російської армії та флоту.

Джерело: ГУР

 В РФ арештовують вище керівництво армії

Представник ГУР МО України Вадим Скібіцький заявив, що після поразок російських окупаційних підрозділів на суходолі та знищення флагмана чорноморського флоту РФ “Москва”, почалася чергова фаза репресій проти командування армії та флоту.

За інформацією воєнної розвідки України, усунуто з посади та заарештовано командувача чорноморського флоту адмірала І. Осіпова. Слідчі дії проводяться відносно начальника штабу – першого заступника командувача чф віце-адмірала С. Пінчука, - повідомили в ГУР.

За інформацією ГУР, у зв’язку з незадовільною підготовкою до ведення бойових дій та великими втратами особового складу, озброєння та військової техніки усунуто з посади командувачів 6 армії генерал-лейтенанта В. Єршова, 1 танкової армії західного військового округу генерал-лейтенанта С. Киселя та одного із заступників командувача.

Також, у зв’язку із незадовільним виконанням поставлених завдань усунуто з посади командувача 22 АК південного військового округу генерал-майора А. Марзоєва.

Репресії кремля торкнулися також тилових підрозділів та підрозділів забезпечення.

У зв’язку із незадовільною організацією матеріально-технічного забезпечення угруповання військ східного військового округу усунуто з посади командира 103 окремої бригади матеріально-технічного забезпечення полковника М. Пономарьова.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?