Кремлівські посадовці мають нерухомість у Лондоні на мільйони доларів
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремлівські посадовці мають нерухомість у Лондоні на мільйони доларів

Лондон
Джерело:  The Telegraph

Посадовці злочинного кремлівського режиму під керівництвом диктатора Володимира Путіна володіють нерухомістю у Лондоні на десятки мільйонів доларів. 

Що відомо про нерухомість оточення Путіна у Лондоні

Журналістам видання вдалось виявити 10 об'єктів нерухомості, які перебувають у власності Росії, в найбільш елітних районах британської столиці.

Підкреслюється, що виявлена нерухомість перебуває у занедбаному стані, а за словами сусідів, деякі з будинків стоять пустими вже кілька років поспіль, однак до цього там жили росіяни.

При цьому в документах на право власності на деякі об'єкти нерухомості є попередження про те, що вони не можуть бути продані без згоди України.

Що відомо про адреси деяких з об’єктів нерухомості у власності Росії в Лондоні

Зокрема, один з будинків, що перебуває у власності країни-агресорки, знаходиться неподалік цвинтаря, де поховано Карла Маркса, і ставків Гемпстед-Гіт на пагорбі в північній частині Лондона.

Будинок занедбаний. Доріжка і під'їзна алея заросли бур'янами, а чорні металеві ворота закриті на висячий замок.

Сусіди зазначають, що їм періодично доводиться дзвонити в торгову делегацію, щоб попросити їх розібратися з деревами.

Приблизно за 80 ярдів за рогом розташований ще один об’єкт нерухомості, який знаходиться у власності Росії.

Сад заріс травою і польовими квітами, а з зовнішніх стін облупилася фарба. Це один із чотирьох будинків у приватному маєтку, який, як вважається, належить Росії.

Сусідка розповіла, що розташована неподалік російська торгова делегація час від часу надсилає когось підстригти траву.

Будинок оцінюється приблизно в 2,3 мільйона фунтів стерлінгів. Одна із сусідок сказала, що за останні 35 років вона не бачила, щоб хтось входив або виходив.

Чули історії про те, як люди, в'їхавши в будинки в цьому районі, знаходили на горищі обладнання для стеження, — розповів ще один сусід.

Ще один будинок знаходиться у Кенсингтоні. Його вартість оцінюється у 1, 86 млн доларів.

У внутрішньому дворику будівлі з червоної цегли ростуть кімнатні рослини і припаркований Volkswagen з дипломатичними номерами.

На стіні, що веде до вхідних дверей, намальована фреска, на якій установлено дві відеокамери і золоту табличку, яка підтверджує, що будівля є "постійним представництвом Російської Федерації при міжнародній морській організації".

Чоловік середніх років із російським акцентом, одягнений у білий жилет, підтвердив, що працює в міжнародній морській організації від імені Росії.

Він також сказав, що будівля, як і раніше, належить РФ, а її мешканці — росіяни "зверху донизу".

Ще один будинок знаходиться у Холланд-Парку і оцінюється у понад 2 млн доларів.

Цей будинок розташований на вулиці, де квартири продаються за 1,65 мільйона фунтів стерлінгів, серед мешканців — Ед Ширан та Елтон Джон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?