"Кухар Путіна" Пригожин закликає заблокувати YouTube у Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

"Кухар Путіна" Пригожин закликає заблокувати YouTube у Росії

"Кухар Путіна" Пригожин закликає заблокувати YouTube у Росії
Джерело:  online.ua

Скандальний російський бізнесмен та засновник "ПВК Вагнера" Євген Пригожин, також відомий як "кухар Путіна", закликав генпрокурора негайно організувати перевірку діяльності YouTube і розглянути питання щодо визнання "небажаною" в РФ американської компанії Google LLC.

Джерело: росЗМІ з посиланням на заяву Пригожина

Пригожин просить заблокувати YouTube у Росії

Засновник ПВК "Вагнер" почав цинічно брехати, що після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, проти Росії, мовляв, розпочали "повномасштабну інформаційну війну", у якій нібито активно використовують "дезінформацію та негативні настанови, впроваджувані за допомогою YouTube".

У заяві Пригожина також мовиться про те, що на YouTube нібито поширюють фейки, публікують русофобський контент, заклики до повалення влади в Росії тощо.

Він також не забув нагадати про те, що у країні-агресорці є "гідні аналоги YouTube" – VK, Rutube, "Одноклассники" і "Дзен".

Пополічник російського диктатора Володимира Путіна закликає прокуратуру обмежити доступ до YouTube.

Обурення росіян про те, чому Роскомнагляд досі не заблокував YouTube, де їх відверто принижують і ображають, продовжує зростати. Люди переживають, що весь цей русофобський контент можуть побачити їхні діти. Час вимагає більш жорстких заходів, оскільки накладені штрафи не зупинили ці кричущі порушення, - йдеться в заяві Пригожина.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?