"Кухар Путіна" Пригожин де-факто визнав втручання у вибори у США
Категорія
Політика
Дата публікації

"Кухар Путіна" Пригожин де-факто визнав втручання у вибори у США

"Кухар Путіна" Пригожин де-факто визнав втручання у вибори у США
Джерело:  online.ua

Засновник ПВК "Вагнер" та поплічник Путіна Євген Пригожин нарешті відреагував на звинувачення про причетність до втручання у вибори у США та де-факто визнав, що стоїть за такою діяльністю.

Джерело: Russia News

Пригожина публічно натякнув на втручання у вибори у США

Я вам відповім дуже тонко, делікатно і прошу вибачення, допущу певну двозначність. Панове, ми втручалися, втручаємося і будемо втручатися. Акуратно, точно, хірургічно і по-своєму, як ми це вміємо. Під час наших точкових операцій видалятимемо одразу обидві нирки і печінку, – заявив "кухар Путіна".

Декілька іноземних медіа, які звернули увагу на слова Пригожина, дійшли висновку, що російський олігарх фактично визнав втручання в американські вибори.

Що важливо знати про Пригожина

Євген Пригожин – російський олігарх, відомий як власник групи компаній "Конкорд". Ці компанії доволі часто вигравали тендери на забезпечення харчування державних і військових структур Росії, у зв'язку з чим прокремлівський олігарх отримав неформальне прізвисько "кухар Путіна".

Нещодавно він також визнав, що є засновником ПВК "Вагнера", яка проводить небезпечні і дестабілізуючі операції в зарубіжних країнах, таких як Україна, Сирія, Судан, Лівія і Мозамбік.

Ба більше, зафіксовані факти участі "вагнерівців" у нинішній повномасштабній війні Росії в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?