Культовий голлівудський актор виявився невиліковно хворим
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Культовий голлівудський актор виявився невиліковно хворим

Культовий голлівудський актор виявився невиліковно хворим
Джерело:  online.ua

Культовий голлівудський актор Джек Ніколсон, за даними журналістів, страждає через невиліковну форму деменції, яка стрімко прогресує.

Джерело: Express

Джеку Ніколсону загрожує смерть через деменцію 

За інформацією журналістів видання, актор не покидає свого будинку в Лос-Анджелесі. За словами співрозмовників, з тілом 84-річного Ніколсона все гаразд, але його розум стрімко деградує.

Наразі про актора дбають дочка і син.

Джек Ніколсон (фото - wikimedia.org)

Ніколсон знявся в культових фільмах Пролітаючи над гніздом зозулі та Сяйво. Він був номінований на Оскар рекордні 12 разів, і тричі отримав статуетку.

Відома голлівудська актриса визнала психічні проблеми

Голлівудська акторка Меган Фокс і її бойфренд, репер Machine Gun Kelly зізналися, що мають проблеми з психічним здоров’ям. Парочка дала спільне інтерв’ю британському виданні GQ, в якому артисти відверто розповіли про свої почуття і труднощі.

Зірка “Трансформерів”, яка вважається одним із секс-символів сучасності, зізналася, що страждає дисморфією тіла, яка також відома як дисморфофобія (психічний розлад, що характеризується хронічним невдоволенням собою.

Коханий кінозірки, в свою чергу, заявив, що страждає посттравматичним стресовим розладом через важке дитинство і проблеми з наркотиками.

У тому ж інтерв’ю для GQ пара розповіла про своє перше побачення і спільне вживання наркотиків. Фокс також зізналася, що їхні стосунки вкрай ексцентричні і сповнені ейфорійних злетів і падінь.

«Наші душі вирішили зустрітися з нашими темними сторонами, з тим, що ми не хотіли про себе знати і відштовхували», — підкреслила акторка.

"Я в основному намагаюся жити, не вмираючи швидко кожен день", — сказав репер MGK.

Також він додав, що кохана надихає його працювати над власними проблемами і бути відкритим щодо них зі своїми шанувальниками.

Талановиті голлівудські актори Браян Остін Грін і Меган Фокс після скандального розлучення привертають все більшу увагу до себе. Нещодавно Меган вирішила вперше опублікувати відверту світлину з новим бойфрендом Колсоном Бейкером та зізнатись йому у коханні.

Варто звернути увагу на те, що роман акторка розпочала ще до офіційного розлучення зі своїм чоловіком, саме тому останній досі болісно сприймає усі новини, які пов’язані із колишньою коханою. Нове фото Меган Фокс не стало винятком - Браян Остін Грін миттєво на нього відреагував, спровокувавши шквал критики на адресу голлівудської красуні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?