Лавров цинічно порівняв росіян із жертвами Голокосту та звинуватив Захід у нацизмі
Категорія
Політика
Дата публікації

Лавров цинічно порівняв росіян із жертвами Голокосту та звинуватив Захід у нацизмі

Лавров цинічно порівняв росіян із жертвами Голокосту та звинуватив Захід у нацизмі
Джерело:  online.ua

Глава кремлівської дипломатії Сергій Лавров цинічно та безсоромно порівняв громадян РФ, які страждають від західних санкцій, введенних через розв'язану Кремлем війну проти України, із євреями часів Голокосту. При цьому головний кремлівський дипломат не забув звинуватити колективний Захід в організованій війні проти Росії та нацизмі.

Джерело: РосЗМІ

Лавров знову почав брехати про війну Заходу проти РФ 

Так само, як Наполеон мобілізував практично всю Європу проти Російської імперії, як Гітлер мобілізував і захопив, поставив під рушницю більшість європейських країн і кинув їх проти Радянського Союзу, зараз США сформували коаліцію практично з усіх європейців, які входять до НАТО та членів ЄС, з тим самим завданням – остаточного вирішення "російського питання".Так само, як Гітлер хотів остаточно розв'язати "єврейське питання", зараз, якщо ви почитаєте західних політиків, не тільки з Польщі та Прибалтики, а й набагато притомніших, вони однозначно кажуть, що Росія повинна зазнати стратегічної поразки, - почав цинічно брехати Лавров.

Очільник МЗС країни-агресора також пожалівся на те, що в деяких виданнях політологи розмірковують про "деколонізацію Росії", бо "вона їм заважає".

При цьому Лавров зухвало відкинув запропонований президентом України Володимиром Зеленським мирний план.

Зеленський висуває якісь абсолютно безглузді ініціативи, план із 10 пунктів, де навалено все, що можна: продовольча безпека, енергетична безпека, біологічна, виведення російських військ звідусіль, покаяння РФ, трибунал, осуд і так далі. Про переговори із Зеленським за його ініціативами не може бути й мови, - заявив Лавров.

Очільник МЗС країни-агресора заявив, що переговорів не може бути хоча б тому, що президент України, за його словами, "законодавчо заборонив вести переговори з російським урядом".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?