Леді Гага не платитиме 500 тисяч доларів за повернення своїх бульдогів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Леді Гага не платитиме 500 тисяч доларів за повернення своїх бульдогів

Леді Гага зі своїм улюбленцем-бульдогом
Джерело:  CNN

Суддя у Лос-Анджелесі постановила, що співачка Леді Гага не буде виплачувати винагороду 500 тис дол за повернення її французьких бульдогів. Собак викрали у 2021 році.

Леді Гага не платитиме за повернення своїх собак

Суддя у Лос-Анджелесі постановила, що співачка Леді Гага не зобовʼязана виплачувати винагороду в розмірі 500 000 доларів, яку вона обіцяла за повернення її французьких бульдогів після їхнього викрадення у 2021 році.

Дженніфер Макбрайд, яка повернула собак і яку пізніше звинуватили у співучасті, подала позов у лютому 2022 року.

Вона намагалася відсудити у Гаги гроші за винагороду, а також понад 1,5 мільйона доларів відшкодування збитків за порушення договору та шахрайство. У скарзі вона стверджувала, що співачка ніколи не мала наміру платити винагороду.

Однак суддя вирішила, що Макбрайд мала "нечисті руки" і, зрештою, "не має права" на винагороду.

Хоча позивачка стверджує, що її мотивом був захист бульдогів (а також отримання 500 000 доларів), ця нібито мотивація не заперечує її провини за звинуваченням, оскільки вона визнала, що отримала бульдогів, знаючи, що вони були краденим майном, – йдеться в рішенні суду.

Собак Леді Гаги викрали в лютому 2021 року. Помічник співачки вигулював трьох французьких бульдогів, коли до нього підійшов невідомий та вистрелив йому в груди.

У той час співачка була на зйомках у Римі. У соціальних мережах вона запропонувала винагороду в розмірі 500 000 доларів "без жодних питань" в обмін на повернення її собак.

Через два дні після крадіжки Макбрайд повернула бульдогів до поліції Лос-Анджелеса та зажадала винагороду.

Пізніше одного з чоловіків, які намагалися викрасти собак, Джеймса Говарда Джексона, визнали винним у замаху на вбивство та засудили до 21 року в'язниці.

Макбрайд теж отримала звинувачення, оскільки вона знала щонайменше двох співучасників за кілька років до скоєння злочину. За повідомленням окружної прокуратури Лос-Анджелеса, жінка перебуває на випробувальному терміні після того, як визнала себе винною в отриманні викраденого майна на суму понад 950 доларів.

Хто така Леді Гага

Леді Гага (справжнє імʼя якої Стефані Джоан Анджеліна Джерманотта) – американська співачка, акторка і ЛГБТ- та ВІЛ / СНІД-активістка.

Серед її досягнень — кілька записів у Книзі рекордів Гіннеса, 13 нагород "Ґреммі", три нагороди Brit Awards, численні нагороди від MTV, від Зали слави піснярів та Ради модельєрів Америки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?