Легендарний боксер Вордлі озвучив свій прогноз щодо бою Усик – Ф'юрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарний боксер Вордлі озвучив свій прогноз щодо бою Усик – Ф'юрі

Фабіо Вордлі
Джерело:  online.ua

Уже 17 лютого 2024 року відбудеться довгоочікуваний поєдинок між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі. Непереможний британський боксер Фабіо Вордлі відверто зізнався, чого він очікує від цього бою.

Усик VS Ф'юрі: хто може перемогти

Одним з перших своїм прогнозом поділився боксер надважкої ваги Фабіо Вордлі, який провів 17 офіційних боїв, у яких здобув усі перемоги й тільки одну не нокаутом,

На переконання спортсмена, найбільше шансів на перемогу має саме українець, а не його земляк.

Як суперники вони дуже різні. Є очевидні моменти, де хлопці можуть помилитися чи показати свій першокласний виступ. Коли розумієш рівень опонента та, що для тебе означає бій з ним, це змушує тебе тренуватися по-іншому. Крім того, обом хлопцям є що доводити, - пояснив своє бачення Фабіо Вордлі.

За словами британського боксера, якщо говорити про переможця, то він завжди віддавав перевагу Олександру Усику.

Можливо, люди не згодні зі мною, але це мій вибір і завжди так було. Я маю сумнів, що Ф’юрі може перемогти. Просто дуже складно робити ставку проти Усика. Він завжди здається досить хитрим і робить все, щоб перемогти будь-якого суперника, – зазначив він.

Що відомо про бій Усика та Ф'юрі

Як уже згадувалося раніше, український та британський спортсмени змогли домовитися про проведення бою лише у вересні. Тоді вони підписали відповідні контракти.

Попередньо поєдинок призначили на 23 грудня. Але це було до бою Ф'юрі з Нганну. Після бою команда британця почала наполягати на тому, щоб перенести поєдинок із Усиком на 2024 рік.

Що важливо розуміти, переможець "бою століття" стане першим абсолютом в історії хевівейту, хто володітиме одразу чотирма чемпіонськими поясами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?