Легендарний цикл книг про Відмака отримав продовження. Коли чекати
Категорія
Культура
Дата публікації

Легендарний цикл книг про Відмака отримав продовження. Коли чекати

Відьмак
Джерело:  online.ua

Польський письменник Анджей Сапковський повідомив, що його нова книга про Відьмака вийде у Польщі 1 грудня 2024 року.

Головні тези:

  • Польський письменник Анджей Сапковський розкрив деталі нової книги про Відьмака, яка вийде 1 грудня 2024 року в Польщі.
  • Перший розділ книги буде опублікований у журналі Nowa Fantastyka 22 листопада.
  • Жодної інформації про дати виходу книги в інших країнах або назву ще не розголошено через маркетингові обмеження видавця.
  • Серія книг про Відьмака розповідає про пригоди мутанта-мисливця на чудовиськ Геральта з Ривії.

Сапковський написав нову книгу про Відьмака

Згідно з повідомленням, журнал Nowa Fantastyka опублікує перший розділ книги у своєму наступному номері 22 листопада.

Наразі немає інформації про дати виходу книги в інших країнах. Її назву також поки не розголошують.

В інтерв'ю виданню Gry Online Сапковський пояснив причину.

Що стосується мене, я б не робив з цього таємниці, але мій видавець категорично не хоче, щоб я говорив про це більше з маркетингових міркувань, тому те, що я можу і не можу сказати, заборонено ембарго.

Серія книг "Відьмак" Анджея Сапковського розповідає про пригоди Геральта з Ривії, мутанта-мисливця на чудовиськ, відомого як Відьмак.

Перше оповідання побачило світ у 1986 році, а останній роман був опублікований у 2013.

Герої серіалу “Відьмак”

Що відомо про серіал "Відьмак"

"Відьмак" — це фентезійний серіал, заснований на серії романів Анджея Сапковського, що початково планувався як повнометражний фільм. Він виходить на платформі Netflix з 2019 року.

Серіал розповідає про пригоди Ґеральта із Рівії, мутанта, найманого мисливця на монстрів, який вирушає назустріч долі в неспокійному світі, де люди часто виявляються страшнішими за чудовиськ. У його долю переплітаються життя чародійки Йеннефер і принцеси Цірі, яка має таємну силу.

29 червня 2023 року стартував третій сезон серіалу "Відьмак" — останній, в якому головну роль зіграв Генрі Кавілл. У жовтні 2022-го британський актор оголосив, що покидає роль Геральта. "Мечі та медальйон" відьмака в анонсованому сезоні надягне австралієць Ліам Гемсворт.

Актор не пояснював причин відмови грати у серіалі далі. Утім режисер серіалу Марк Йобст зізнався, що Кавілл пішов з проєкту через виснаження, адже не використовував дублерів і все виконував сам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?