Netflix показав тизер приквелу "Відьмак: Кровне походження"
Категорія
Культура
Дата публікації

Netflix показав тизер приквелу "Відьмак: Кровне походження"

Netflix показав тизер приквелу "Відьмак: Кровне походження"
Джерело:  online.ua

"Кожна історія має початок", гласить слоган приквелу "Відьмак: Походження крові", тизер якого з'явився на YouTube-каналі Netflix. Події розгортаються в ельфійському світі за 1200 років до сюжетної лінії основного серіалу. Світи монстрів, людей та ельфів злилися в одне ціле і виривають глядача із сірої буденності. 

Джерело: Netflix

"Походження крові" (The Witcher: Blood Origin) досліджуватиме причини, які призвели до ключової «Кон'юнкції сфер», коли з'являються перші чудовиська, нові раси людей, а магія справляє вплив на світ реального та легендарного. Серіал складатиметься з 6 епізодів, шоураннером проєкту став сценарист одного з епізодів "Відьмака" Деклан де Барра.

Сюжет покаже забуту часом історію зародження відьмаків, а втіленням героїв на екрані займатимуться такі актори, як Лоуренс О'Фуорейн ("Вікінги", "Гра престолів"), Софія Браун ("Марчелла"), Мішель Єо ("Тигр підкрадається, дракон ховається") та інші.

Поціновувачі кіновсесвіту вже активно коментують тизер, ми зібрали деякі з коментарів:

  • Я також читав, що йтиметься про походження першого Відьмака, ймовірно, до самого початку.. Коли деякі з них розуміють, що їм потрібен монстр, щоб боротися з монстрами! Але цікаво, що подія відбувається у світі ельфів до того, як усі раси стали жити в одному світі.

  • Я помиляюся, чи Волет Меїр був лише тим, що вони додали в телешоу? Тому що я справді не можу пригадати, якою роль «безсмертної матері» була в книгах?

  • Тут йтиметься про Лару Доррен? Я припускаю, що це так, тому що тизер називається кровним походженням, і мені завжди було цікаво, яким було її життя , коли вона була дочкою короля Аен Ель і закохалася в людського мага...

Нагадаємо, днями також  з’явився  перший трейлер українського історичного екшена "Довбуш" від режисера Олеся Саніна. Історію про славнозвісного карпатського розбійника, який грабував панів і допомагав біднякам можна буде побачити в кінотеатрах вже 12 травня наступного року.

Читайте також:

  • Я її обожнюю — Том Фелтон розповів про свої почуття до зірки "Гаррі Поттера"

  • Шрами насильства залишилися — Джоан Роулінг зважилася на шокуюче зізнання.

  • Ілон Маск кинувся на допомогу авторці поттеріани Джоан Роулінг — цікаві деталі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?