Розробники "Відьмака" анонсували створення нової гри за мотивами саги
Категорія
Технології
Дата публікації

Розробники "Відьмака" анонсували створення нової гри за мотивами саги

Розробники "Відьмака" анонсували створення нової гри за мотивами саги
Джерело:  online.ua

Компанія CD Projekt RED анонсувала новий проєкт у всесвіті "Відьмака".

Джерело: IGN

Нова гра у всесвіті "Відьмака"

Гра має кодову назву Project Golden Nekker і має бути запущена в 2022 році. Вона буде створена за мотивами «Гвинт: Відьмацька карточна гра».

Проєкт Golden Nekker зараз розробляється командою CD Projekt Red Gwent і має на меті забезпечити «захоплюючий досвід однокористувацької гри», відмінний від попередніх версій цифрової карткової гри.

Golden Nekker буде повністю окремою грою, і для отримання повного досвіду гравцям не потрібно мати інші версії Гвинт.

Гвинт – це карткова колекційна міні-гра, яка вперше з'явилася в "Відьмаку 3", а потім перетворилася на самостійний продукт у 2016 році.

Це не чергова [гра] Witcher Tales, а дещо інше. Ми прагнемо створити захоплюючий одиночний проект для гравців, які віддадуть перевагу йому, а не змагальному багатокористувацькому Gwent, - сказав розробник "Гвинту" Павло Бурза.

Повноцінна презентація гри має відбутися найближчим часом. Вже відомо, що її реліз заплановано на 2022 рік. На думку журналістів порталу IGN, Project Golden Nekker може вийти в жовтні. Поки невідомо, на які платформи планується її реліз.

Фото - CD Projekt RED/ign.com

Про що гра "Відьмак"

«Відьмак» — рольова відеогра за мотивами серії романів «Відьмак» Анджея Сапковського, розроблена польською компанією CD Projekt RED. Події в The Witcher відбувається в середньовічному фентезі світі. Гра розповідає історію про, одного з небагатьох, відьмака Геральта з Рівії, якому під час подорожі приходитиметься обирати моральні рішення, які вплинуть на весь ігровий світ.

Усього розробники випустили три основні частини гри, остання вийшла у 2015 році.

«Гвинт: Відьмацька карточна гра» — колекційна карткова відеогра. Гвинт є похідною однойменної карткової гри, яка фігурує в романі Анджея Сапковського «Хрещення вогнем» з циклу «Відьмак», і міні-гри з рольової відеогри «Відьмак 3: Дикий гін».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?