Лідер фракції партії Шольца накинувся із звинуваченнями на команду Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Лідер фракції партії Шольца накинувся із звинуваченнями на команду Зеленського

Лідер фракції партії Шольца накинувся із звинуваченнями на команду Зеленського
Джерело:  online.ua

Очільник фракції Соціал-демократичної партії (СДПН) у німецькому Бундестазі Рольф Мютценіх публічно звинуватив команду українського лідера Володимира Зеленського у нібито внесенні його до списку терористів за підтримку дипломатичних зусиль у війні з Російською Федерацією.

Джерело:  Welt

Лідер фракції партії Шольца публічно звинуватив українську владу

Я злий через те, що українська влада внесла мене до списку терористів на тій підставі, що я працюю над припиненням вогню або над можливістю здійснення подальших дипломатичних кроків через локальні перемир'я, - публічно поскаржився Мютценіх під час дебатів СДПН у Берліні.

Варто звернути увагу на те, що офіційний Київ поки не підтвердив, що лідер парламентської фракції СДПН потрапив до списку терористів.

Як стверджує Мютценіх, йому, нібито, надходили погрози.

На підставі того, що український уряд включив мене до списку терористів, також надходили, так би мовити, вторинні погрози. З ними теж не зовсім легко боротися, – заявляє німецький політик.

Окрім того, Рольф Мютценіх поскаржився на "дискримінацію" щодо тих, хто, як і він, виступає за дипломатію:"Я виступаю проти цієї жорсткості".

Він вкотре повторив свій заклик до дипломатичних зусиль, спрямованих на припинення агресивної війни Росії проти України.

Моя позиція не змінилася. Більшість воєн не закінчувалися на полі бою, - стверджує Мютценіх.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?