Солістка гурту KAZKA розповіла про стосунки, які вона береже
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Солістка гурту KAZKA розповіла про стосунки, які вона береже

Солістка гурту KAZKA розповіла про стосунки, які вона береже
Джерело:  online.ua

Лідерка гурту KAZKA Олександра Заріцька нещодавно зізналась, що знову закохалася. Тепер співачка поділилася деталями своїх романтичних стосунків.

Джерело: “Світське життя”.

Олександра Заріцька останні півтора року не мала серйозних стосунків. Новим стосункам знаменитості ще дуже мало часу, і вона ними дорожить.

Співачка зізналась, що роман закрутився не так давно. Однак їй не вдається бачитися часто з коханим, адже багато часу артистка присвячує "Танцям з зірками" та іншим проєктам.

“Хлопець з'явився нещодавно. Цим стосункам ще дуже мало часу. Я їх бережу. Однак я не можу назвати свої стосунки суперздоровими, адже ми не часто бачимось. Але працюємо над цим”, – поділилась зірка.

Проте вона вірить, що скоро все зміниться.

"Я заспокоюю його, що незабаром все зміниться. Дуже сподіваюся, що побачимося в грудні або січні", – пожартувала Олександра.

Лідерка KAZKA каже, що ще не знайомила бойфренда з батьками. Планує зробити це тоді, коли буде впевненою в тому, що стосунки серйозні та можуть розвиватися ще довго. Також виконавиця хвилюється, чи сподобається хлопець її батькові.

Що відомо про обранця Заріцької

Вперше про роман солістка гурту KAZKA розповіла журналістам всередині вересня. Тоді вона перебувала у мрійливо-закоханому настрої.

Олександра зізналася, що її бойфренд не належить до світу шоу-бізнесу. Однак більше ніяких інших деталей не повідомила.

Останні стосунки дівчини були з іноземцем, з яким вона познайомилась на музичному фестивалі. Однак після подорожі по Італії пара розійшлася.

Читайте також:

  • Солістка гурту KAZKA вперше розповіла про своє нещасливе кохання.

  • Тіна Кароль та KAZKA розчулили фанатів спільною піснею "Зірочка".

  • Гаряча красуня - солістка KAZKA вразила запальними танцями в купальнику.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?