Лідерка KAZKA Олександра Зарицька назвала справжню причину свого схуднення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лідерка KAZKA Олександра Зарицька назвала справжню причину свого схуднення

Лідерка KAZKA Олександра Зарицька назвала справжню причину свого схуднення
Джерело:  online.ua

Солістка відомого українського гурту KAZKA Олександра Заріцька неочікувано для всіх схуднула приблизно на 35 кілограмів. Лише нещодавно співачка зізналася, що вирішила скидати зайве через здоров'я.

Джерело: "Люкс ФМ"

Олександра Зарицька розповіла про справжню причину свого схуднення

Головна зірка гурту KAZKA Олександра Заріцька вирішила більше не приховувати від фанатів, чому вирішила почати скидати зайві кілограми. За її словами, вона мала проблеми зі здоров'ям.

Був у мене такий період, коли реально було тяжко співати, ходити. Я зрозуміла, що все-таки здоров'я має бути у пріоритеті й зараз я все ж таки наближена до того, щоб бути здоровою та отримувати кайф від життя, щоб нічого не заважало втілювати свої мрії, – відверто розповіла артистка.

Як стверджує Олександра Заріцька, вона розпочала цей шлях ще під час карантину. За понад рік їй вдалося схуднути на 35 кілограмів.

Якщо рахувати від найбільшої точки, яка була, це якраз карантин, депресія, і зараз – це десь 35 кілограмів. Кілограми у всіх різні. Головне, щоб люди бачили, що існують зміни, і людина може змінюватись, якщо цього захоче, – наголосила українська вспівачка.

Не можна також не згадати про те, що на проєкті "Танцях з зірками" лідерка гурту KAZKA також схуднула на 20 кілограмів. Тоді Саша вирішила збільшити фізичні навантаження й обмежити себе в харчуванні, щоб покращувати танцювальні рухи. Варто зазначити, що навіть після вильоту з проєкту дівчина вирішила не зупинятися. Ще за 2 місяці вона скинула 10 кілограмів.

Як фанати реагують на схуднення Олександри Заріцької:

  • Саша завжди прекрасно виглядає, але це було правильне рішення;

  • Класно, що Сашуня не забуває про своє здоров'я - приклада для нас всіх;

  • У будь-якій вазі вона ідеальна;

  • Теж хочу схуднути - Олександра мене надихнула;

  • Яка молодчинка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?