Ліга Європи: Динамо мінімально програло турецькому Фенербахче
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Європи: Динамо мінімально програло турецькому Фенербахче

Ліга Європи: Динамо мінімально програло турецькому Фенербахче
Джерело:  online.ua

Українське "Динамо" розпочало виступи в груповому раунді Ліги Європи з мінімальної поразки від "Фенербахче" 1:2 на матчі у Стамбулі.

Джерело:  ONLINE.UA

"Динамо" мінімально програло "Фенербахче" у Лізі Європи

Варто звернути увагу на те, що команда Мірчі Луческу автоматично потрапила до основної частини Ліги Європи, не пройшовши кваліфікацію Ліги чемпіонів. У раунді плей-оф кияни за сумою двох матчів поступилися "Бенфіці" з рахунком 0:5.

За підсумками жеребкування суперниками "Динамо" в Лізі Європи стали французький "Ренн", кіпрський АЕК з Ларнаки та турецький "Фенербахче". З останнім нашій команді потрібно зустрічатися втретє та вчетверте у поточному сезоні після матчів другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів (2:1 за сумою двох ігор), - йдеться в повідомленні.

Під час першого тайму суттєву ініціативу захопила турецька команда. Вона отримала перевагу в контролі над м'ячем, господарі завдали одразу шість ударів у площину воріт "Динамо". Густаво Енріке забив перший гол 35-й хвилині гри.

У другому таймі гра стартувала без гострих моментів з боку обох команд. У такому режимі у команди Луческу з'явилася можливість відновити паритет, коли Віктор Циганков на 64-й хвилині замкнув простріл Віталія Буяльського та встановив рахунок 1:1.

Турецькій команді зрештою вдалося вибороти перемогу. На третій компенсованій хвилині вирішальний гол забив придбаний у вересні з "Челсі" нападник Міші Батшуаї. Підсумок матчу – 2:1 на користь "Фенербахче".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?