Литва вимагає негайної реакції на атаку армії РФ по будинку в Одесі
Категорія
Україна
Дата публікації

Литва вимагає негайної реакції на атаку армії РФ по будинку в Одесі

Дрон армії РФ влучив у будинок в Одесі
Джерело:  online.ua

Глава МЗС Литви Ґабріелюс Ландсберґіс заявив, що Росія має негайно відчути наслідки за ганебну та злочинну атаку дроном по житловому будинку в Одесі, що спричинило загибель щонайменше дванадцяти людей, серед яких чимало дітей.

Росія має негайно відповісти за злочинну атаку по будинку в Одесі

Це абсолютно жахливе вбивство. Умисно вбиваючи немовлят уві сні, Росія заявляє про явну зневагу до будь-яких мирних угод, минулих чи майбутніх. Повинні бути серйозні та негайні наслідки, а не безкарність, - заявив глава МЗС Литви.

Що відомо про наслідки злочинної атаки армії РФ дроном по багатоповерхівці в Одесі

Глава Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що рятувальники завершили пошуково-рятувальну операцію на місці влучання російського дрону у дев’ятиповерхівку в Одесі.

Через цю злочинну атаку окупаційної армії РФ загинуло 12 людей, серед яких багато дітей.

Внаслідок влучання російського дрона в багатоповерхівку загинуло 12 людей, пʼятеро з них - діти, - підкреслив глава ОВА.

Кіпер додав, що серед загиблих внаслідок атаки російського дрону дітей 4-місячний Тимофій, 7-місячна Ліза, 3-річний Марк, 8-річна Злата та Сергій, якому в липні мало виповнитися 10 років.

Тільки що під завалами рятувальники знайшли загиблого внаслідок російської атаки хлопчика. Сергію було 10 років… Щирі співчуття рідним та близьким.

Під завалами також було знайдено 8-річну сестру Сергія Злату.

Рятувальники зараз деблокують їхні тіла. Невимовне жахливе горе для Одещини та всієї України, - зазначив глава ОВА.

Вночі 2 березня армія РФ завдала по Одещині удар - 8 безпілотників були запущені  з акваторії Чорного моря.

Один з них під час маневрів серед житлових кварталів спального району Одеси влучив у 9-поверховий будинок, один під’їзд майже повністю зруйновано.

Вранці 3 березня було відомо про 10 загиблих, серед яких троє маленьких дітей - два немовлята та 3-річний хлопчик. Малюків знайшли в обіймах матерів, які їх прикрили собою.

Стало відомо, що серед загиблих - родина військових з 7-місячною донькою.

3 березня, під завалами разом з мамою знайшли 7-місячне немовля - дружину та доньку 40-річного чоловіка, якого мертвим витягли з-під руїн напередодні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?