Лобода-Риганіцца. Співачка потрапила у скандал з російськомовною піснею
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лобода-Риганіцца. Співачка потрапила у скандал з російськомовною піснею

Світлана Лобода
Джерело:  NV

Світлана Лобода вирішила записати свій черговий трек не тільки українською мовою, а й російською. І прибрати з назви слово “Київ”.

Лобода знову потрапила у скандал

Новонавернена українська співачка Світлана Лобода вирішила показати справжній майстер-клас сидіння одразу на двох стільцях.

Незважаючи на свою підмочену репутацію через неоднозначну позицію з приводу вторгнення Росії в Україну, вона вирішила записати свій черговий трек не тільки українською мовою, а й російською.

При цьому у другій версії Лобода прибрала з пісні слово «Київ», замінивши його «Ригою».

Такий крок одразу ж викликав обурення серед користувачів соцмереж, які звинуватили її у заграванні з росіянами, яким назва української столиці, мабуть, надто ріже слух.

Отак з легкої руки одного з дописувачів з’явилося нове українське слово для позначення творчості Лободи.

Лобода-Риганіцца
nv.ua

Лобода співала на одній сцені з росіянами

Українська співачка Світлана Лобода виступила на приватному заході у Дубаї для громадянки Казахстану, вийшовши на одну сцену з росіянами

Про це повідомив російський пропагандистський канал "Неопра, Блін".

Лобода, яка до березня 2022 року виступала в Росії та підігравала антиукраїнській пропаганді, а потім вирішила реабілітуватись в Україні, вчергове потрапила у скандал. Цього разу її помітили на приватному заході у Дубаї.

Ведучим заходу був росіянин Олександр Бєлов, у лайн-апі виступав ілюзіоніст з Росії та виконавець Араш, який співав російською мовою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?