Ломаченко розгромив Коммі та завоював пояс WBO — видовищне відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко розгромив Коммі та завоював пояс WBO — видовищне відео

Ломаченко розгромив Коммі та завоював пояс WBO — видовищне відео
Джерело:  online.ua

Василь Ломаченко здобув перемогу над ганцем Річардом Коммі, судді одноголосним рішенням віддали йому перевагу. З рахунком 117-110, 119-108, 119-108 українець завоював титул Інтерконтинентального чемпіона Всесвітньої боксерської організації (WBO) у легкій вазі.

Джерело: Top Rank Boxing

Поєдинок з ексчемпіоном світу, який лише тричі програв у своїй кар’єрі і 30 разів покидав ринг у статусі переможця, відбувся в Нью-Йорку. Тепер у Ломаченка зростають шанси зустрітися з чинним чемпіоном світу Джордема Камбососом.

Глядачі могли спостерігати, що Ломаченко зайняв переважаючу сторону у фактично всіх раундах, окрім хіба що першого. До сьомого раунду українець зібрався з силами і відіслав свого супротивника у нокдаун. Перемога, яку вдалось здобути завдяки технічності і стабільній переважаючій позиції – вже 16 в особистому рахунку українського легковаговика.

Спортсменів поєднує те, що вони в руках обидвох були титули чемпіона світу, також те, що вони програвали у двобої з Теофімо Лопесом.

Розпочавши бій не найкращим чином, Лмаченко згодом надолужав згаяне і вже далі методично завдавав супернику систематичних ударів, постійні атаки залишали його в тонусі, а супернику, зважаючи на програшне становище, не давали перепочинку.

Особливо помітною його перевага стала з четвертого раунду. За наступні три раунди Лома наростив ударність і вже в сьомому відправив суперника в нокдаун.

Попри те, що з кута Коммі закликали здатися, він продовжив двобій, тож переважаючого спортсмена довелось обирати за записами рефері вже після завершення останнього, 12-го раунду.

Додамо, що для українця бій проти Коммі став другим у цьому році. На початку літа Лома впевнено здобув перемогу над Масайоші Накатані.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?