Лондонську резиденцію Фредді Меркʼюрі продадуть на аукціоні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лондонську резиденцію Фредді Меркʼюрі продадуть на аукціоні

Мерк'юрі
Джерело:  Bloomberg

Garden Lodge знаходиться відразу за Кромвель-роуд у самому центрі елітного Кенсінгтона у Лондоні. Меркʼюрі написав тут багато своїх хітів.

Маєток Мерк'юрі у Лондоні виставлять на аукціон

Лондонську резиденцію музиканта та фронтмена гурту Queen Фредді Меркʼюрі Garden Lodge виставили на аукціон, стартова ціна будинку становить 38 млн дол

Про це пише Bloomberg.

Резиденція легенди рок-музики Фредді Мерк’юрі в Лондоні Garden Lodge вже 30 років перебуває у власності його подруги Мері Остін. Вона отримала більшу частину його спадщини та доглядала за маєтком після смерті співака в 1991 році. Подруга Фредді жила в цьому будинку, а тепер його продає.

Мері Остін пригадує, як вперше побачила Garden Lodge. Вона супроводжувала свого друга Фредді Мерк'юрі, коли він шукав будинок у Лондоні в 1980 році.

Це був літній день, діти гралися в саду, і я була позаду Фредді, коли ми заходили. Було так тихо і так мирно, і це тривало в усьому будинку. Того ж дня він вирішив його купити.

Мері Остін

Мері Остін

Подруга Фредді Мерк'юрі

Меркʼюрі шукав місце, де він міг би спокійно творити та працювати над своєю музикою, не перебуваючи під наглядом ЗМІ, і Garden Lodge був саме таким місцем.

Насправді це був мій будинок лише на словах. Я працювала над будинком з ним і для нього, і він завжди буде його. Це була його мрія, це було його бачення, - зазначила Остін.

72-річна Остін вирішила продати нерухомість за 38 млн дол.

Garden Lodge
bloomberg.com

Це сталося після надзвичайно успішного аукціону Sotheby’s у вересні минулого року, на якому було зібрано понад 50 млн дол від продажу речей Мерк’юрі, причому частина доходів була направлена на користь Mercury Phoenix Trust і Фонду боротьби зі СНІДом Елтона Джона.

Garden Lodge знаходиться відразу за Кромвель-роуд у самому центрі елітного Кенсінгтона, але він абсолютно приватний, віддалений від тихої житлової дороги та захищений цегляною стіною в едвардіанському стилі, увінчаною ще вищим гострим парканом із камерами навколо нього.

У Лондоні пройде високотехнологічне шоу з “ожившим” Елвісом

Співака Елвіса Преслі "оживлять" для участі у імерсивному концерті – Elvis Evolution використовуватиме штучний інтелект та голографічні проекції, створені з тисяч його особистих фотографій та домашніх відеозаписів.

Шоу проведуть у листопада 2024 року в Лондоні, також його покажуть у Лас-Вегасі, Берліні й Токіо. Компанія заявила, що шоу Преслі буде включати "приголомшливий концертний досвід", де цифровий Елвіс у натуральну величину "вперше виконає знакові моменти музичної історії на британській сцені".

Шоу стане даниною наступного покоління музичній легенді і дозволить людям зануритися у світ Елвіса і побути в його шкурі, – заявив засновник і генеральний директор компанії Layered Reality (яка займається імерсивними шоу) Ендрю МакГіннес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?