Лучано Лучі прооперували після ДТП у Києві
Категорія
Спорт
Дата публікації

Лучано Лучі прооперували після ДТП у Києві

Лучано Лучі прооперували після ДТП у Києві
Джерело:  online.ua

24 серпня пресслужба Української Асоціації футболу прокоментувала ДТП, в яку потрапив очільник Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі. Згідно з останніми даними, футбольний функціонер переніс операцію.

Джерело: УАФ

Лучано Лучі прооперували після ДТП у Києві: що наразі відомо

"23 серпня о 15.45 у Дарницькому районі м. Києва сталася ДТП, в якій постраждав автомобіль Ford, в якому перебували голова Комітету арбітрів Української асоціації футболу Лучано Лучі, його помічник Роман Лишень та водій. Автомобіль стояв на перехресті, зупинившись на червоне світло світлофора. І в цей момент у нього врізався інший автомобіль", – сказано в повідомленні УАФ.

Згідно з останніми даними, Лучано Лучі й Роман Лишень наразі перебувають в одній із київських лікарень. В результаті автотрощі вони на певний час втратили свідомість.

"Після госпіталізації їм обом зробили операції, у даний момент вони перебувають у свідомості, загрози їхньому життю не існує. Отримані травми можна характеризувати як середньої тяжкості", – розповів очільник Спортивно-медичного комітету УАФ Вячеслав Попов.

Що відомо про Лучано Лучі

Як уже згадувалося раніше, з 2010 року Лучі був призначений асистентом П'єрлуїджі Колліна, який став куратором суддівського корпусу ФФУ.

6 років тому 72-річний Лучі був призначений головою Комітету арбітрів УАФ. В кінці травня цього року в українській пресі повідомили, що УАФ продовжила контракт з Лучі до травня 2022 року, що йде в розріз із статутом організації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?