Лукашенко наказав повністю перекрити кордон з Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко наказав повністю перекрити кордон з Україною

Лукашенко наказав повністю перекрити кордон з Україною
Джерело:  online.ua

2 липня офіційно стало відомо, що білоруський диктатор Олександр Лукашенко наказав прикордонникам "повністю перекрити" кордон з Україною через нібито контрабанду зброї.

ДжерелоTUT.BYБЕЛТА

Лукашенко доручив повністю перекрити кордон з Україною

"Величезна кількість зброї надходить з України в Білорусь. Тому я доручив прикордонним військам повністю перекрити кордон з Україною", - заявив нелегітимний президент країни під час урочистих зборів на честь Дня Республіки.

Ба більше, Олександр Лукашенко заявив про нібито виявлені терористичні осередки, до яких причетні Німеччина, Україна, США, Польща і Литва.

"Сьогодні розкриті створені сплячі терористичні осередки, так звані загони самооборони. Мета цих осередків - насильницька зміна влади в день ікс. Вони самі поки не знають, що це за день ікс: до нього треба підвести наш народ", - поскаржився білоруський диктатор.

За словами Лукашенка, в Білорусі провели "масштабну антитерористичну операцію", після завершення якої він планує висунути претензії лідерці ФРН Ангелі Меркель.

"Сьогодні закінчували в країні масштабну антитерористичну операцію. Нам здавалося, що вони економічно будуть нас душити. Ні. Триває в більш масштабних розмірах терор всередині країни проти людей і об’єктів. Найближчим часом ми про це скажемо", — заявив нелегітимний президент республіки.

Як стверджує Олександр Лукашенко, після завершення заходів по лінії контррозвідки вони "вже не якомусь Хайко Маасу, міністру закордонних справ Німеччини, висунуть претензії, але до самої канцлерки Меркель і декого з керівництва Німеччини".

Нелегітимний президент республіки також пообіцяв, що про подробиці розповість пізніше.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?