Лукашенко вигадав умову для початку вторгнення армії Білорусі в Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко вигадав умову для початку вторгнення армії Білорусі в Україну

Лукашенко вигадав умову для початку вторгнення армії Білорусі в Україну
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко почав стверджувати, що його армія розпочне повномасштабне вторгнення в Україну тільки у разі прямого нападу на Білорусь.

Джерело: державне пропагандистська агенція Білорусі "Белта"

Чи може Білорусь напасти на Україну - заява Лукашенка

Я готовий разом із росіянами воювати з території Білорусі лише тільки в одному поки що випадку: якщо звідти хоч один солдат прийде на територію Білорусі вбивати моїх людей. Якщо вони здійснять агресію проти Білорусі, відповідь буде найжорстокішою. І війна набуде зовсім іншого характеру, - заявив нелегітимний президент Білорусі.

За його словами, це стосується не тільки України, а й інших країн-сусідок.

Фото - скриншот

Лукашенко знову звинуватив Захід у початку війни РФ проти України

Білоруський диктатор вкотре почав повторювати брехню про те, що Україна була лише приводом для розв'язання війни, до якої нібито усіх схиляв "колективний Захід".

Ви Росію звинувачуєте. О, це ви хочете руками поляків розчленувати Україну... Ми мирні люди. Ми знаємо, що таке війна. Ми не хочемо війни. І ми в жодному разі не збираємося вводити свої війська на територію України. Якщо тільки ви звідти не здійсните агресію на територію Білорусі. Ось моя відповідь. Вона дана давно, - стверджує білоруський диктатор.

Окрім того, він цинічно зазначив, що РФ є союзником Білорусі, у країн є спільне військове угруповання.

Лукашенко продовжує брехати, що Путін ніколи його не просив, щоб Білорусь розпочала повномасштабне вторгнення в Україну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?