Лукашенко почав погрожувати Меркель після спецоперації в Білорусі
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко почав погрожувати Меркель після спецоперації в Білорусі

Лукашенко почав погрожувати Меркель після спецоперації в Білорусі
Джерело:  online.ua

2 липня білоруський диктатор Олександр Лукашенко неочікувано для всіх офіційно повідомив про проведену в країні масштабну "антитерористичну операцію". Окрім того, він заявив, що має намір висловити претензії німецькій лідерці Ангелі Меркель і "декому з керівництва Німеччини". Це попередження скандальний політик озвучив під час церемонії вручення державних нагород.

Джерело: провладне видання  БЕЛТА

Лукашенко заявив про завершення масштабної спецоперації в Білорусі

"Сьогодні закінчували в країні масштабну антитерористичну операцію. Нам здавалося, що вони економічно будуть нас душити. Ні. Триває в більш масштабних розмірах терор всередині країни проти людей і об'єктів. Найближчим часом ми про це скажемо", - заявив нелегітимний президент республіки.

За словами білоруського диктатора , після завершення заходів по лінії контррозвідки вони "вже не якомусь Хайко Маасу, міністру закордонних справ Німеччини, висунуть претензії, але до самої канцлерки Меркель і декого з керівництва Німеччини".

Олександр Лукашенко також запевнив, що подробиці планує озвучити згодом.

Не можна також не згадати про те, що 1 липня нелегітимний президент Білорусі Олександр Лукашенко й очільник Кремля Володимир Путін під час телефонної бесіди обговорили санкції проти своїх країн, розвиток військово-технічного співробітництва в питаннях безпеки, а також домовилися про майбутні особистні контакти.

"Лукашенко і Путін обговорили економічну взаємодію в умовах введених санкцій: "Було підкреслено, що спільними зусиллями країни зможуть подолати виникаючі виклики та загрози". Крім того, вони поміркували про відновлення транспортного сполучення між Білоруссю і Росією. Зокрема, щодо зняття обмежень на пересування громадян через білорусько-російський кордон на автомобілі. Путін і Лукашенко також домовлялися про відкриття більшої кількості рейсів "Бєлавіа" в Росію. Особливо на південь РФ - в Сочі, Краснодар і Анапу", - повідомляли провладні журналісти Білорусі та РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?