Лукашенко терміново прилетів до Путіна: що відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко терміново прилетів до Путіна: що відомо

Лукашенко терміново прилетів до Путіна: що відомо
Джерело:  online.ua

Ввечері 22 липня нелегітимний президент Білорусі Олександр Лукашенко неочікувано прилетів у Росію на переговори з російським диктатором Володимиром Путіним. За попередніми даними, вони будуть говорити про "безпеку" та "міжнародний порядок денний".

Джерело: "24 Канал"

Лукашенко знову прилетів на переговори з Путіним

Як повідомляють пропагандисти, зустріч самопроголошеного президента та очільника Кремля повинна відбутися 23 липня.

Окрім того, наголошується, що порядок денний перемовин вже визначений та нібито питань мають обговорювати багато.

Традиційно для зустрічей лідерів Білорусі та Росії це широке коло найбільш важливих і базових для двосторонніх відносин тем: питання безпеки, міжнародного порядку денного, економічної взаємодії, реалізації союзних програм, спільного протистояння "незаконному санкційному тиску" та багато іншого, – пише пресслужба білоруського диктатора.

Фото - відкриті джерела

Ба більше, пропагандистські ЗМІ показали фотопідтвердження того, що Лукашенко уже прибув у Москву.

Лукашенко планує зустрітись з Путіним

Люди з оточення нелегітимного президента РБ ще раніше повідомляли, що Лукашенко має намір найближчим часом зустрітись з очільником Кремля та поговорити про Групу"Вагнера", яка вже знаходиться на території Білорусі.

Думаю, обговоримо і цю проблему, оскільки ми виявилися залученими до її вирішення, і питання подальшого функціонування ПВК "Вагнер". Думаю, це найпростіша проблема, яка буде вирішена та вирішується, – заявив білоруський диктатор.

Окрім того, Лукашенко цинічно збрехав, що нібито невдалий заколот очільника Групи "Вагнера" Євгена Пригожина "не послабив" Володимира Путіна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?