Львівська область суттєво посилює карантин
Категорія
Україна
Дата публікації

Львівська область суттєво посилює карантин

Львівська область суттєво посилює карантин
Джерело:  online.ua

З 31 січня у Львівській області суттєво посилять карантинні обмеження — це рішення ухвалили члени обласної комісії ТЕБ і НС.

Джерело: сайт  Львівської ОДА

На Львівщині посилюють карантинні обмеження - що зміниться

Згідно з останніми даними, обласна комісії ТЕБ і НС вирішила заборонити роботу ринків, крім продовольчих, а також заборонила приймати клієнтів:

  • у закладах громадського харчування (барах, ресторанах, кафе тощо, водночас можна здійснювати доставку і замовлення на виніс);

  • спортзалах;

  • басейнах (крім спортсменів національних збірних команд України та їх тренерів за дотримання протиепідемічних заходів).

Варто звернути увагу на те, що відвідати ці заклади, ринки можна за наявності у всіх учасників (відвідувачів, користувачів) негативного результату ПЛР-тесту, проведеного не менш як за 72 години експрес-тесту, зеленого COVID-сертифікату або сертифікату про одужання.

Фото - loda.gov.ua

Окрім того, наголошується, що заборонено приймати клієнтів у розважальних закладах та проводити всіх масові заходи, крім офіційних спортивних заходів та матчів професійних спортивних клубів без глядачів, за дотримання протиепідемічних заходів і контролю стану здоров’я. Ці обмеження не застосовуються за наявності у всіх учасників (відвідувачів, користувачів) зелених ковід-сертифікатів та негативного ПЛР-тесту, проведеного не більш як за 72 години, або експрес-тесту (не більш як за 48 годин).

Що важливо розуміти, станом на 29 січня Львівська область залишається лідеркою серед інших регіонів України за добовим приростом хворих.

Що відомо про ситуацію з коронавірусом в Україні

Кількість хворих коронавірусом в Україні 29 січня продовжує зростати шаленими темпами — так, станом на ранок 29 січня в нашій країні виявили 37 351 новий випадок COVID-19. Згідно з останніми даними, захворіла 5 341 дитина та 806 медпрацівників.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?