Малюнок Бенксі з'явився на стіні будинку у зруйнованій Бородянці на Київщині
Категорія
Культура
Дата публікації

Малюнок Бенксі з'явився на стіні будинку у зруйнованій Бородянці на Київщині

Малюнок Бенксі з'явився на стіні будинку у зруйнованій Бородянці на Київщині
Джерело:  online.ua

Відомий британський вуличний художник, що працює під псевдонімом Бенксі, опіблікував фото свого нового графіті, яке було зроблено на стіні зруйнованого будинку у Бородянці на Київщині.

Джерело:   Instagram-аккаунт Бенксі

Що відомо про нове графіті Бенксі у Бородянці 

На знімках видно зображення дівчинки, яка виконує гімнастичну вправу, стоячи на руках.

Графіті нанесено на стіні зруйнованого житлового будинку між прольотами на першому поверсі, там де має бути несуча стіна.

У Бородянці, яка сильно постраждала від обстрілів і бомбардувань російських окупантів наприкінці зими - на початку весни, більшість будинків було пошкоджено або повністю зруйновано.

Фото роботи знаменитий андерграундний художник опублікував у своєму Instagram, де Бенксі викладає виключно власні роботи.

Художнику довелось працювати серед розкуроченого вибухом бетону та арматури.

Підписав фото дуже лаконічно: "Бородянка, Україна". Ніби розумів – його фанати чекають на підтвердження, що він був у цьому українському місті, понівеченому війною.

Суперечки про те, чи приїхав Бенксі до України розгорілись кілька днів тому, коли на Майдані Незалежності в Києві з'явилось графіті на бетонних блоках – двоє дітей, ніби на гойдалці гойдаються на оборонному металевому їжаку. Фото оприлюднила фан-сторінка Бенксі.

Потім було фото з Бородянки – на внутрішній стіні зруйнованого будинку маленький хлопчик кидає на спину чоловіка в кімоно з чорним паском. Фото оприлюдниф фотограф Ед Рам, що працює в Україні для закордонних видань.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?