Мама Кріштіану Роналду несподівано попередила про завершення його кар'єри
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мама Кріштіану Роналду несподівано попередила про завершення його кар'єри

Мама Кріштіану Роналду несподівано попередила про завершення його кар'єри
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий португальський футболіст Кріштіану Роналду у свої 36 років встиг стати справжньою легендою футболу. Однак нещодавно мати гравця несподівано для всіх заговорила про завершення кар'єри її сина.

Джерело: The Scottish Sun

Мама Роналду пояснила, чому її син може піти з великого футболу

Одна з найбільших фанаток Кріштіану Роналду, його мама Марія Долорес, вперше заговорила про те, що кар'єра її сина не буде вічною, тому рано чи пізно португалець повішає бутси на цвях.

Під час нового інтерв'ю жінка зізналася, скільки ще часу фанати зможуть насолоджуватися грою футболіста. За її словами, це не так вже й багато років.

Окрім того, Марія Долорес розповіла, що вже запитувала у сина, чи буде він після завершення кар'єри футболіста розпочинати роботу на тренерському містку. Проте відповідь Роналду була неоднозначною.

Я його запитала, чи хоче він бути тренером, коли перестане грати. Він відповів, що хоче насолоджуватись життям. Він буде грати до 40 років,- наголосила Марія Долорес.

Кріштіану Роналду (фото — flickr.com)

Що відомо про здобутки Кріштіану Роналду в 2021 році

В 2021 році португальський футболіст неочікувано для всіх повернувся у Манчестер Юнайтед, за який виступав із 2003 – 2009 роки. До переходу він иступав за туринський Ювентус.

Варто звернути увагу на те, що контракт нападника з "червоними дияволами" розрахований до кінця червня 2023-го. В угоді вказана можливість продовження співпраці ще на один рік.

У сезоні-2021/2022 відіграв за два клуби 20 матчів, у яких забив 13 голів та зробив 2 асисти.
Експерти Globe Soccer Awards визнали легендарного португальця найкращим бомбардиром в історії футболу. До цього у лютому 2021-го Кріштіану визнали найкращим гравцем десятиліття у Європі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?