Марадону звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої
Категорія
Спорт
Дата публікації

Марадону звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої

Марадону звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої
Джерело:  online.ua

Легендарного футболіста Дієго Марадону неочікувано для всіх звинуватили у зґвалтуванні 20-річної давнини. Кубинка Мавіс Альварес стверджує, що останній зґвалтував її, коли вона була неповнолітньою. За її словами, це трапилося в 2001 році, коли дівчині було 17 років.

Джерело: The Guardian

Марадона опинився у центрі скандалу через звинувачення у зґвалтування дівчини

Як стверджує жінка, Дієго Марадона ґвалтував її, за дверима стояла її мати, яку він не пускав до хати.

"Мама прийшла в будинок, але Марадона не хотів відчиняти двері. Він закрив мені рота, щоб я не кричала, і поглумився наді мною. Моя мама стояла по інший бік дверей. Мама стукала і плакала за дверима, бо знала, що ми там", – зізнається Мавіс Альварес.

За словами жінки, після цього зірка футболу забрав її із собою в Аргентину проти її волі і тримав під замком. Окрім того, вона додала, що за дозволом вивезти її з країни Марадона звертався до тодішнього лідера Куби Фіделя Кастро.

Зараз Мавіс Альварес наважилася нарешті повернутися до Буенос-Айресу, щоб дати свідчення в суді у справі про торгівлю людьми. Варто звернути увагу на те, що обвинуваченими проходять п'ятеро людей з оточення Марадони, який помер у листопаді минулого року у віці 60 років.

"Серце легенди футболу зупинилось 25 листопада 2020 року. Причиною смерті став гострий набряк легень, викликаний загостренням хронічної серцевої недостатності. Його серце було вдвічі більше за нормальне.
Перед цим Дієго переніс операцію на мозку. Марадона покинув цей світ у віці 60 років", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?