Маріупольчанин розтрощив сокирою каси в АТБ після конфлікту через маску
Категорія
Україна
Дата публікації

Маріупольчанин розтрощив сокирою каси в АТБ після конфлікту через маску

Маріупольчанин розтрощив сокирою каси в АТБ після конфлікту через маску
Джерело:  online.ua

В Маріуполі місцевий супермаркет мережі “АТБ” потрапив під гарячу руку озброєного сокирою чоловіка, який увірвався до закладу через конфлікт з його дружиною там напередодні.

Джерело: mrpl.city, Фейсбук, Нацполіція

За оприлюдненими даними, чоловік увірвався в “АТБ”, почав кричати на персонал, зокрема й нецензурно, буквально трощив сокирою каси та окремі полки з товарами.

У супроводі з ним була жінка та ще один чоловік, який все засняв на камеру свого смартфона. Пізніше цей ролик оприлюднили у “Фейсбуці” з погрозливим і нецензурним коментарем, однак пізніше публікацію видалили.

“Розносимо злочинців і спекулянтів “АТБ”, в якому за 10 хвилин до цього якийсь *** через маскe вдарив мою дружину і втік. В цей час з нею були наші діти”, - стверджувалося у підписі.

Обережно! На відео - нецензурна лайка! +18

Згідно з відомостями Маріупольського районного управління поліції, жодна людина не постраждала. На відео можна побачити, як касири втекли з місця інциденту від вандала, а поодинокі відвідувачі трималися він кас подалі.

Пізніше стало відомо, що поліція Донецької області зареєструвала звернення про інцидент близько 13:15 у четвер, 22 квітня. Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника - 35-річного мешканця Маріуполя.

“За попередньою інформацією, чоловік скоїв правопорушення через конфлікт між своєю дружиною та персоналом закладу. Працівник зробив жінці зауваження на те, що вона перебуває у публічному місці без захисної маски під час карантину… Крім того, наприкінці минулого року чоловік вже потрапляв до поля зору поліції за аналогічний злочин. За цим фактом йому оголошено підозру”, - резюмували в поліції.

Згідно з уточненням голови маріупольської поліції Сергія Бичина, підозрюваного затримали майже одразу ж після інциденту в “АТБ”.

“Негідника, який скоїв хуліганські дії у магазині АТБ затримали. Наразі проводяться обшукові заходи за місцем його мешкання”, - проінформував він у “Фейсбуці”.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?