Машу Єфросиніну "засудили" у РФ до 7 років колонії — реакція ведучої
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Машу Єфросиніну "засудили" у РФ до 7 років колонії — реакція ведучої

Машу Єфросиніну "засудили" у РФ до 7 років колонії — реакція ведучої
Джерело:  online.ua

Українська телеведуча Маша Єфросиніна відреагувала на заочний "вирок" російського суду за "поширення військових фейків". Ведуча звернулася до росіян і заявила, що вони вороги на покоління для українців.

Джерело: Маша Єфросиніна

Єфросиніна відреагувала на свій вирок у РФ

Московський суд "засудив" ведучу до семи років колонії і "заборонив" їй вести свої сторінки у соцмережах.

Знов отримую привітання від друзів. І знов рефлекторно хочеться пожартувати з абсолютної дикості цих заочних вироків. Хр*н би з нею, з колонією, але ж московський суд заборонив мені мої сторінки вести. Що робити, люди? - іронічно питає Єфросиніна.

Далі ведуча запитала, чи знайдуться ще люди, в яких язик ворухнеться назвати росіян та українців «братськими народами».

Бо це ж вже не просто різні країни - це паралельні реальності! Адже саме, боючись таких шизофренічно брєдових вироків, жодна медійна та звичайна людина в росії не дістає з д*пи свого язика вже півтора роки!

Єфросиніна звернулася до росіян та написала, що “Ми не просто не братні народи. Ми вам – вороги на покоління!!”

І ви всі, мої російські колеги, які точно це читатимете, хоча б навіть з цікавості - подивитися, як людина реагує на здійснення найбільшого страху ваших нікчемних життів - читайте далі уважно! Мені чхати на всі ці вироки! Знаєте чому? Тому що цей цирк для вас, щоби навіть не намагалися висунути свої язики щось висловити. Тому що я вільна: у своїх діях, у позначенні своєї позиції, у своїх рішеннях! Я вільна у своїй країні! А ви ні!

Вона розповіла, що не заробляє нічого зі своїх дописів з висловлюванням громадянської позиції і не може вилетіти з Києва літаком уже півтора роки, поки її російські колеги поки що вільно пересуваються світом.

Я живу в країні, яку терор вашого диктатора веде в економічну та ментальну прірву!! Але я вільніша за вас, рабів! І вашої всієї влади! Вона піде рано чи пізно! Вона залишить вас у руїнах власної ганьби перед усім світом. Ми нашу країну відновимо, тому що люди, які мають сенс – мають силу! А ось як житимете ви? Та й чи живете ви вже?

Читайте також:

  • Єфросиніна на 20 річницю весілля поділилася рідкісними кадрами з чоловіком-військовим — відео

  • Маша Єфросиніна розкрила свої плани у разі вторгнення РФ

  • Маша Єфросиніна описала найскладніший період свого життя

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?