Єфросиніна на 20 річницю весілля поділилася рідкісними кадрами з чоловіком-військовим — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Єфросиніна на 20 річницю весілля поділилася рідкісними кадрами з чоловіком-військовим — відео

Єфросиніна на 20 річницю весілля поділилася рідкісними кадрами з чоловіком-військовим — відео
Джерело:  online.ua

Ведуча Маша Єфросиніна та військовий Тимур Хромаєв відзначають 20 річницю шлюбу, однак святкувати пара не буде. Ведуча поділилась щемливим відео з романтичними кадрами подружжя.

Джерело: Маша Євросиніна

Подружжя планували грандіозне святкування річниці

Ведуча Маша Єфросиніна з болем пригадала, що планувала грандіозне святкування 20 річниці весілля. Та російське вторгнення зруйнувало ці плани.

Святкування нашої 20-ої річниці, на яке ми не заслужили. Бо його не буде. Двадцять років тому, під час нашого казкового весілля, Тимур прошепотів мені на вухо: "На 20-ту річницю зробимо свято ще крутіше!". В нас вже був і сценарій шаленої паті, і нескінченний лист гостей, які пройшли з нами ці роки, відіграючи в різні періоди важливі ролі для нашої родини, – зізналась ведуча.

Зірка розповіла, що за 20 років шлюбу вони з Тимуром створили оселю в Києві, стали батьками двох дітей та побудували кар'єри.

Він, на третину осетин, на третину грузин. Я – кримчанка. Ми створили нашу Українську родину! Планували будувати будинок та розвивати екосистему своїх бізнесів. І прийшла одна хвора на всю голову мерзенна падла зі своєю армією вбивць, і вирішила в нас все це забрати, як і у мільйонів сімей країни, - поділилася ведуча.

Маша Єфросиніна звернулась до тих, хто так само втратив спокій за свою родину, перебуває у страху та розлуці з чоловіком.

Бункерний вишкребок та його шобла поплатяться за все. Обов’язково! І ось тоді ми з вами будемо святкувати! Слава нашій Україні! Слава нашим чоловікам-воїнам, нашим жінкам-героїням! Донатимо та наближаємо нашу перемогу!– наголосила ведуча.

 Історія кохання Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва

Маша та Тимур познайомилися в Ялті. У 2003 році закохані одружилися. Новоспечене подружжя прагнуло стати батьками, однак лікарі діагностували Єфросиніній безпліддя. Попри все, через кілька днів зірка завагітніла донькою Наною.

У 2013 році пара вирішила пожити окремо. Проте вже через рік Маша та Тимур зрозуміли, що не можуть жити один без одного й примирилися. У 2014 році на світ з'явився їхній син Олександр.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?