Маск натякнув на повернення криптовалюти в розрахунки з Tesla
Категорія
Економіка
Дата публікації

Маск натякнув на повернення криптовалюти в розрахунки з Tesla

Маск натякнув на повернення криптовалюти в розрахунки з Tesla
Джерело:  online.ua

Бізнесмен Ілон Маск, який нещодавно серйозно розхитав міжнародний ринок криптовалюти, визнав, що в підшефній йому компанії Tesla допускають повернення розрахунку такими коштами.

Джерело: Twitter

За словами підприємця, у Tesla готові приймати біткоїн як оплату за електромобілі, однак є певні умови, які необхідні для повернення такої послуги.

“Коли з'явиться підтвердження розумного (приблизно 50 відсотків) використання для майнінгу чистої енергії та позитивної тенденції на майбутнє, Tesla продовжить здійснення операцій з використанням біткоїна”, - наголосив Маск.

З таким коментарем він виступив у відповідь на твіт, в якому один з користувачів поставив його питання щодо критики стосовно стрибків і обвалів біткоїна. НА сам твіт той відповів, що критика нерелевантна, оскільки Tesla продала 10% власних запасів, аби продемонструвати нібито відсутність відповідного негативного впливу на ринок.

“Це не правдиво. Tesla продала тільки близько 10% своїх запасів, аби довести, що біткоїн можна ліквідувати без жодних складнощів та руху на ринку”, - підкреслив Маск.

Такий коментар у соціальних мережах - парадоксально на тлі сутності слів бізнесмена - вже вплинув на ринок криптовалюти. Після його оприлюднення біткоїн стрибнув вище 39 тисяч доларів США. Це приблизно дорівнює підвищенню в 9% у порівнянні з його попередньою ціною.

Маск і біткоїн

У травні американо-канадський бізнесмен оголосив, що Tesla припиняє приймати відповідну криптовалюту за придбання автомобілів. Також він розкритикував технології видобутку таких цінностей і назвав їх абсолютно неекологічними.

Все це спричинило потужний обвал біткоїна, який пізніше “добив” Китай, де уряд заборонив використання й видобуток криптовалюти на будь-якому рівні.

Спільнота хакерів Anonymous буквально оголосила війну Ілону Маску за його твіти про біткоїни. Вони пообіцяли помститися мільярдерові за обвал курсу криптовалюти.

“Поки у людей, що важко працюють, руйнуються мрії через ваші публічні істерики-твіти, ви продовжуєте знущатися з них. Ви думаєте, що є самою тямущою людиною, але тепер ви зустріли гідного суперника. Ми Anonymous. Ми легіон. Чекайте нас”, - наголосили хакери.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?